10 Din 11 Următorul

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

10 Moduri cu adevărat accesibile pentru a obține energie fără cafeină

în ziua fără ea ?! După cum se dovedește, există tone de moduri naturale, de stimulare a sănătății pentru a vă fixa energia fără a trebui să așteptați accidentul inevitabil. Unele dintre aceste opțiuni ar putea necesita ieșirea în afara zonei dvs. de confort, dar cele mai multe lucruri pe care le puteți începe imediat, fără să vă schimbați rutina.

Începeți încorporarea plantelor Adaptogenic

Aceste ierburi magice au fost în jur de ceva timp, renașterea majoră a sănătății care se întâmplă chiar acum, devine din ce în ce mai cunoscută. Nu fi intimidat de nume - aceste ierburi sunt doar plante care oferă echilibru și îmbunătățesc abilitatea naturală a organismului de a face față stresului, anxietății și oboselii. Ashwagandha este una dintre cele mai populare plante adaptogenice și ajută la menținerea echilibrului energetic pe tot parcursul zilei.

Ușurați-vă pe carbohidrați

Nu vă faceți griji, nu vă spunem să adoptați o dietă pe deplin ketogenică. "Încercați să mențineți un nivel consistent de energie pe parcursul zilei, să fiți mai intenționați cu privire la tipul de carbohidrați pe care îl consumați. Carbohidrati rafinat si de mare glicemic, cum ar fi orezul si pastele albe, vor ghida doar zaharul din sange si apoi il vor scadea dramatic, ceea ce cauzeaza de obicei nevoia de somn in mijlocul dupa-amiezii.

v-ați întrebat vreodată despre punctul de juicing față de consumul unei tone de legume proaspete, diferența fiind cu adevărat energia pe care corpul dumneavoastră o salvează. Atunci când corpul dumneavoastră nu trebuie să proceseze o legumă completă pentru a scoate substanțele nutritive din acesta, economiseste timp și energie, pe care le veți simți după ce ați consumat suc de legume proaspete. Asigurați-vă că ceea ce cumpărați sau faceți este 100% organic, totuși!

Îmbunătățirea calității

Cuvântul important aici este

calitate . Dacă ați dormit vreodată de 12 ore sau mai mult, ați observat probabil că vă simțiți mai obosiți când vă treziți. Acest lucru arată că trucul de a te simți mai puțin obosit nu înseamnă neapărat mai mult somn. Pentru a vă asigura că aveți un somn de calitate superioară, asigurați-vă că rămâneți într-un program consistent, nu beți cofeina după orele 15 și faceți gropi de creier obișnuite pentru a vă scuti de anxietate. Acizi grași esențiali

acizi sau Omega 3 și 6, sunt elemente nutritive cruciale pentru o sănătate optimă, dar ele pot afecta și nivelul de energie. Dacă nu primiți suficient omega, sistemul vostru adrenal poate scădea echilibrul, ceea ce va cauza oboseală și inflamație. Puteți găsi acești acizi grași în alimente cum ar fi chia și semințele de cânepă, care sunt foarte ușor de stropit peste orice masă!

Creșteți hidratarea

Acesta este probabil cel mai frecvent tip atunci când vine vorba de creșterea energiei în mod natural, dar asta pentru că e eficient și necesar. Când sunteți deshidratat, corpul dumneavoastră vrea să se închidă și probabil vă veți simți amețit sau chiar veți avea o durere de cap. Intrați în cel puțin opt cupe pe zi, apoi pe alții, pentru a crește energia.

Uleiul esențial de respirație

Uleiul esențial pare să fi devenit leacul în ultimul an, deci are sens că există un ulei care ajută și la oboseală. Peppermintul este mirosul pe care veți dori să-l stocați din cauza mirosului său stimulator, care crește fluxul de oxigen către creier și, prin urmare, vă ridică energia.

Stresul este stresat la un nivel minim

o temă recapitulativă în ceea ce privește nivelurile de energie. Ori de câte ori vă simțiți stresați, faceți tot ce puteți pentru al elimina cât mai natural posibil. Ca și cum ați mânca ierburile adaptogene menționate mai sus, de exemplu, faceți yoga de câteva ori pe săptămână și meditați.

Cut Back On The Booze

Dacă ați căutat un motiv să-i spuneți iubitelor voastre, nu veți fii indulgent în paharul tău obișnuit de vin în noaptea ta, asta este. Veți observa rapid o creștere a nivelului de energie odată ce ați ajuns chiar și doar câteva zile fără alcool. Un alt efect secundar al alcoolului este deshidratarea, pe care noi deja știm că nu o va ajuta, astfel încât să dați băuturii boot-ul dacă lipsește energia - sau cel puțin tăiați calea înapoi.

Zaharurile rafinate și adăugate sună întotdeauna ca o idee bună atunci când ești dor de un cupcake pe care prietenul tău de muncă îl aduce în birou, dar vei suferi rapid prabusirea pe care o poate aduce un val de zahăr. Menținerea regulată a nivelului de zahăr fără prea multe sufluuri și coborâșuri duce la un nivel consistent al energiei. În schimb, poți lua o mică doză de fructe după prânz sau chiar ceai de menta.

Horoscopul tău pentru noiembrie 2017

Nu este un secret că prea multă cofeină poate face rău organismului nostru, dar cum ar trebui să trecem prin zi fără ea ?! După cum se dovedește, există

tone de moduri naturale, de stimulare a sănătății pentru a vă fixa energia fără a trebui să așteptați accidentul inevitabil. Unele dintre aceste opțiuni ar putea fi necesare în afara zonei dvs. de confort, dar majoritatea sunt lucruri pe care le puteți începe imediat fără să vă schimbați rutina.

Pin