1960 Coafuri Hippie

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Mișcarea hippie, care a început în anii 1960, sa răzvrătit împotriva conformității. Persoanele care au îmbrățișat această mișcare s-au opus granițelor politice și sociale ale vremii și și-au exprimat dedicarea față de stilul de viață hippie prin coafura și îmbrăcămintea lor, relaxată și naturală. Indiferent dacă vă îmbraciți ca un hippie pentru Halloween sau în viața de zi cu zi, există multe coafuri simple hippie din anii 1960 care sunt ușor de recreat.

Lungime

O trăsătură proeminentă a mișcării hippie a fost părul lung. În opoziție cu standardele societății, care dictau coafuri scurte, bine îngrijite pentru bărbați și bobi tăiate pentru femei, ambele sexe și-au crescut părul mult timp. In timp ce bretonul a fost facultativ, majoritatea hippies au optat pentru a-si pastra parul simplu, natural si de o singura lungime.

Braids

In anii 1960, tricoturile au fost folosite atat ca coafuri, cat si ca dispozitive de styling. Parul lung ar putea fi pur și simplu tras înapoi și fixat într-o panglică sau, pentru un aspect mai creativ, franceza împletită sau împărțită în pigtails împletite. O altă coafură populară împletită a fost să împletească o secțiune la fiecare templu și să le fixeze în spatele capului pentru a ține părul de pe față. De asemenea, Hippies nu a vrut să folosească produse și aparate de design. În schimb, indivizii cu păr drept ar fi împletit părul atunci când sunt udi și îi vor permite să se usuce, generând valuri pierdute atunci când s-au desființat.

Valurile

Hippies purtau adesea părul lung, liber, curgător și ondulat. Așa cum am subliniat anterior, cei cu par natural natural ar putea crea coafuri ondulatoare cu ușurință și fără utilizarea produselor de decorare sau a aparatelor încălzite, permițând părului umed să se usuce în timp ce este împletit. O singura panglica va fi suficienta pentru valuri foarte slabe, dar daca sunt mai stricte se doresc valuri mai mici, sunt necesare mai multe tricoturi.

Capetele de cap

Hippii din anii 1960 au adoptat capace care, in loc sa isi pastreze parul departe de fata, sunt inconjurate fruntea. Aceste curele de cap erau adesea legate sau fixate cu știfturi la partea din spate a capului, permițându-i părului lung la modă să curgă liber. Capurile de hipie erau adesea realizate din fire simple, din piele împletită sau din panglici. Florile au fost adesea ascunse în căni pentru a adăuga aspectul natural al coafurii.

Îmbrăcăminte

Coafurile mișcării hippie au fost completate de o varietate de tendințe de îmbrăcăminte. Bluzele din bluză erau adesea purtate alături de veste de piele sau din piele, tricouri pentru vopsea, sandale plate din piele, curele din piele și bluze în formă de halte pentru femei. Hippies au îmbrățișat accesorii, cum ar fi ochelari circulari, margele și patch-uri, pini și bijuterii inscripționate cu simbolul "pace".

Pin