3 Metabolism-Stimularea Băuturilor

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Nu ar fi frumos dacă ați putea revigora metabolismul doar prin a savura o băutură gustoasă? Ei bine, doresc să fiu acordat. Iată trei băuturi simple și încântătoare care vor face truc. Dar verificarea realității: acestea nu reprezintă un înlocuitor pentru consumul de alimente sănătoase și sănătoase. Cu toate acestea, acestea sunt, în general, sigure pentru a bea în mod regulat.

Cafele de scorțișoară

Ca și cum ai avea nevoie de un alt motiv pentru a-ți adora cafeaua, este de fapt un ajutor pentru pierderea în greutate. Cofeina creste metabolismul si imbunatateste arderea grasimilor cu 10-29%. Vrei să-ți supraîncarci berea de dimineață? Presarati o lingurita de scortisoara. Condimentul poate încetini digestia, ajută la reglarea glicemiei, vă poate menține mai mult, mai mult și reduce pofta. Ca să nu mai vorbim, aceasta adaugă aroma și dimensiunea în ceașcă medie de cafea. Nu pot pierde! Căutați scorțișoară Ceylon, care are o aromă mai blândă și mai dulce, precum și o cantitate semnificativ mai mică de cumarină, toxină care poate fi dăunătoare ficatului, decât scorțișoară Cassia.

Ceai verde

Dacă nu sunteți o cafea persoana, puteți obține totuși beneficiile de metabolizare ce favorizează cofeina din ceaiul verde. Unele studii mici au arătat că antioxidanții numiți catechine în ceai pot crește metabolismul și arderea grăsimilor, dar numai puțin. Chiar dacă efectele nu sunt dramatice, ceaiul verde este bogat în antioxidanți și proprietăți antiinflamatoare, deci este cu siguranță o băutură incredibilă pentru sănătatea generală. Beți două până la patru cești pe zi pentru a-și valorifica puterea.

Oțetul de mere din cidru de mere

Otetul de cidru de mere este o dragă printre guruii sănătății. Beneficiile sale pot fi mai anecdotice decât cele științifice, dar unele cercetări au arătat potențialul său de a îmbunătăți metabolismul. Un studiu a constatat că ACV poate crește sensibilitatea la insulină la persoanele care sunt rezistente la insulină, reducând cantitatea de insulină pe care organismul trebuie să o producă pentru a stabiliza zahărul din sânge. Acest lucru face mai ușor pentru a transforma carbohidrații în energie, mai degrabă decât să le stocheze ca grăsime. Enzimele și fibrele din oțetul de cidru de mere brut, nefiltrat pot, de asemenea, să optimizeze digestia și să ajute organismul să detoxizeze în mod natural mai eficient. Unii susținători preferă să facă o lovitură zilnică de ACV - dar întotdeauna cu apă egală pentru ao dilua. Tăiați-o drept în sus poate eroda smalțul dintelui și poate irita peretele esofagian. Dacă doriți să obțineți mai multă fantezie, merită cu totul să biciuiți acest tonic special de dulce: Adăugați ¼ oțet de oțet de mere, 1 până la 2 linguri de sirop de arțar și suc de ½ lămâie până la 2 cesti de apă. Dacă luați medicamente sau aveți diabet zaharat de tip II, consultați-vă cu medicul înainte de a intra într-un regim ACV - exagerat, poate duce la scăderea nivelului de potasiu și poate provoca chiar și scăderea nivelului de zahăr din sânge. Rețineți că aceste băuturi au doar efecte temporare - nici o băutură miraculoasă nu vă va modifica definitiv metabolismul. Pentru aceasta, nu există nimic ca un exercițiu bun de modă veche (inclusiv formarea cardio și de forță) și o dietă sănătoasă cu o cantitate mare de acizi grași omega-3 și fructe și legume bogate în fibre.

Pin