3 Moduri De A Găsi Relaxare Absolută Oriunde Te Afli

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Am fost toți în situația în care te afli într-un loc aglomerat, blocat în trafic sau pur și simplu departe de confortul tău acasă - și ai nevoie de o respirație și / sau "un moment personal" dacă vrei. În momentul în care loviturile, reacția de luptă sau de zbor declanșează anxietate și neliniște imediată. Din fericire, prin experiențele noastre personale, am încheiat trei căi de siguranță pentru a vă atenua anxietatea și pentru a vă ajuta să lucrați cu stres cu atenție.

Stresul continuu este unul dintre cele mai periculoase modele cu care se confruntă societatea noastră. Stresul vă poate perturba hormonii, sistemul nervos, sistemul cardiovascular; care, la randul sau, produc mai mult accentul pe incercarea de a intelege de ce esti atat de obosit, castigand in greutate si iritabil tot timpul.

1. Aflați cum să vă controlați respirația: Când vă aflați într-o situație stresantă, începeți să numărați inhalările și expirațiile. Acest lucru este foarte important pentru a stabili controlul minții asupra emoțiilor. Puteți exersa exercițiul de respirație 4-7-8, care constă în: 4 contează pe o inhalare prin nas, țineți respirația pentru 7 constatări, apoi expirați prin gură pentru 8 numere.

2. Puneți niște muzică! Muzica poate imediat vă îmbunătăți starea de spirit. Aruncarea pe cântecul dvs. preferat poate transforma brusc traficul tău mort într-un moment nostalgic # tbt. (Ați putea fi iubit de Bob Marley, oricine?!)

credit: LEAFtv ESYM Esential Oil Pod

3. Utilizați uleiuri esențiale. Anumite arome sunt dovedite a trimite un stimulent de relaxare pentru sistemul nervos, cum ar fi lavanda, eucalipt si trandafir. Puteți să faceți un spray simplu în cameră (care ar funcționa și pentru mașina dvs.), amestecați-l cu un ulei de purtător și dați-vă puțin pe încheieturi sau pe temple sau unul dintre preferințele noastre - parfumul ESYM. Puteti sa il deschideti si sa va respirati ori de cate ori aveti nevoie, pastrati-l in punga ta!

Pin