5 Moduri Naturale De A Face Acasă Mirosul Bun

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Odorizatoarele comerciale sunt umplute cu toxine, incluzând ftalații, care se acumulează în organismul dvs. în timp și pot provoca un dezastru major asupra sănătății. Ce-ar fi dacă ai putea să-ți faci mirosul acasă uimitor? Vești bune! Poti. Iată cinci modalități naturale de a vă face mirosul la domiciliu:

Plante interioare

Cel mai bun purificator de aer al naturii. Investiția în câteva fabrici de interior este o modalitate ușoară de a absorbi orice miros nedorit (și toxine) în casa dumneavoastră. După cum probabil puteți ghici, nu este chiar natural pentru noi să trăim în spații aerisite - să adăugăm bunuri chimice încărcate la domiciliu ca covoarele noi, iar aerul din casă nu este brusc atât de sănătos. Plantele din interior vor absorbi aceste toxine și mirosuri din aer, și chiar vor suplimenta oxigenul proaspăt. Ca un bonus suplimentar, plantele sunt o modalitate de a vă îmbogăți decorurile.

Uleiuri eterice

Adăugați-le la orice, în serios! Punerea câtorva picături de ulei esențial preferat într-un difuzor este o modalitate rapidă de a face mirosul camerei uimitor. Puteți chiar să vă jucați cu diferite uleiuri pentru fiecare sezon, cum ar fi menta în iarna și floare de portocal în primăvară. Încercați să adăugați uleiuri esențiale la consumabilele dvs. naturale de curățare pentru un miros suplimentar oh-așa-proaspăt. Pentru a face mirosul bucătăriei în stare proaspătă, adăugați ulei de esență de lămâie la detergentul de pulbere și dați blaturilor dvs. o ștergere bună.

Extract de vanilie pe becuri

Acest lucru poate părea nebun, dar noi jurăm că funcționează! Încercați să puneți pe becurile dvs. un pic de extract de vanilie fără alcool. Dacă nu credeați că veți obține ceva dintr-un bec cu excepția unui deget ars (bine și lumină), ați greșit. Odată ce bricheta se încălzește, va încălzi vanilia și vă va face să vă simțiți delicios în casă în cel mai scurt timp. Ce fel de geniu?

Soda de copt

Da, un alt ingredient de coacere! Din moment ce probabil că aveți deja mâna pe ea, ar putea să-i faceți o șansă. Puneți o cutie de bicarbonat de sodiu oriunde mirosul poate rămâne - în frigider, în partea de jos a gunoiului dvs. - în serios, oriunde. Sucul de coacere va absorbi orice miros neplăcut și promitem că acest șmecherii nu va dezamăgi.

Arderea unei lumânări curate

Lumanările sunt un fel de multi-tasker. Nu numai că îți fac mirosul la domiciliu bun, sunt atât de drăguți și de relaxați în orice cameră. Dar evitați lumânările toxice care sunt făcute cu parafină. În schimb, alegeți o lumânare netoxică, făcută cu ceară de albine sau ceară pe bază de plante (cum ar fi nucă de cocos sau soia) și un fitil de bumbac

Pin