5 Semne Te Suprasolicite Și Ce Să Faci Despre Asta

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Este o idee minunată să intri într-o rutină de sală de gimnastică constantă, deoarece lucrul este benefic pentru sănătatea ta, bunăstarea și bine, bun-simț . (Nu este nimic drăguț ca râsul endorfinului)

credit: Unsplash

Cu toate acestea, dacă vă zdrobiți antrenamentele HIIT, dar începeți să vă simțiți puțin arșiți, ar putea însemna că vă depășiți antrenamentul și punerea excesului de stres asupra corpului. Dacă vă antrenați prea mult, ați putea pune corpul în pericol, unde veți fi mai obosiți și veți opri antrenamentul sau vă veți crește riscul de rănire sau de exces.

Iată câteva modalități de a ști dacă am fost lovit prea mult din sala de gimnastica si ar fi trebuit sa-i tai inapoi.

Corpul tau doare mult

Daca simti greutatea in picioare si e greu sa iesi din pat in dimineata, ai putea te împinge prea tare. Nu trebuie să vă simțiți dureri și tensiuni cronice în corpul dumneavoastră, explică Rebecca Gahan, C.P.T, proprietar și fondator al Kick @ 55 Fitness din Chicago. Dacă sunteți în mod corespunzător spumă de rulare și întindere, dar faptul că etanșeitatea nu va dispărea, ați putea pune prea mult efort pe corpul dvs.

Sunteți super obosit

În mod similar, dacă vă simțiți cu adevărat somnoros în timpul zilei, chiar și atunci când exersați și faceți activități de stimulare, ar putea însemna că lucrați prea mult, prea mult timp sau prea frecvent, iar corpul dumneavoastră nu poate ține pasul. Așadar, în timp ce s-ar putea să obțineți intensificarea medicației endorfinului, dacă vă căderi după aceea și vă treziți senzațional de letargie în fiecare zi (când dormiți suficient), trebuie să se schimbe ceva, explică ea. Încercați să adăugați în câteva zile de odihnă sau faceți o muncă de bază pe zile de odihnă, care are o intensitate mai redusă.

Nivelurile de foame sunt oprite

Dacă sunteți supraexercisat, puteți observa o suprimare a poftei de mâncare (periculoasă, deoarece puteți fi sub alimentarea și nu obțineți substanțele nutritive pe care corpul dumneavoastră trebuie să le recupereze) sau o creștere a poftei de mâncare, în cazul în care sufli prea multe cadavre și tot timpul e foame . Corpul tău devine sărăcit de substanțe nutritive și electroliți atunci când se lucrează și transpirația, explică ea, așa că dacă aveți întotdeauna nevoie de ceva, înseamnă că nu reparați deteriorarea musculară așa cum ar trebui și corpul dumneavoastră este suprasolicitat. > Sunteți cu Mood Swings Ești fericit, atunci ești prost. Dacă depășiți nivelul de pregătire, acesta se poate strica cu regulamentul dvs. de dispoziție, unde nu puteți monitoriza emoțiile și s-ar putea să vă simțiți în timpul zilei. Prea mult exercițiu crește cortizolul, hormonul de stres, spune ea, care vă poate schimba starea de spirit. Dacă corpul tău este constant în cortisol, fără să se recupereze acel moment de întrerupere, te-ar putea face mai tensionat decât de obicei.

Tu esti Burning Muscle

Nu credeți că veți mări rapid dacă începeți lucrează mai mult. Dacă o suprasolicitați, mai ales în ceea ce privește cardio-ul, puteți arde mușchi, în loc de grăsime, explică ea. Acest lucru vă poate determina să câștigați greutatea sau să rețineți greutatea apei și vă poate face să vă simțiți mai "jiggliți" decât tonifiat și definit, pur și simplu din cauza excesului excesiv de exerciții fizice și a creșterii cortizolului. (Cortizolul poate promova depozitarea grăsimilor, FYI.)

O soluție? Vorbiți cu un antrenor pentru a găsi un regim care să funcționeze pentru dvs. Urmați-vă planul, dar nu vă împingeți prea mult pe

până la punctul în care vă răneați sănătatea și împiedicați rezultatele

Pin