5 Rețete De Supă Completează Cu Delicioase Superfoods

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Nu există nimic asemănător cu un vas de încălzire de supă în timpul iernii. Când este rece afară, corpul tau creează în mod natural pământ, mese inimii care se pot lipi de oasele tale și asigură suport. Deci, adăugând câteva supe la cartea dvs. de bucate pentru rețetă de iarnă, sistemul dvs. imunitar va fi ridicat și corpul dvs. confortabil.

credit: Unsplash

Plus, supele sunt incredibil de versatile. Indiferent că sunteți în căutarea unor produse pe bază de cremă, legume sau carne, cu multă adâncime în aromă și textura, nu există niciodată o lipsă de rețete delicioase de a alege. Și, pentru a îmbunătăți în continuare aceste arome, ar trebui să încercați să adăugați diferite super-alimente, cum ar fi condimente și aliuri, la amestec. (Pentru inspirație, încercați această supă de cremă de dovleac super-alimentată pentru o masă de încălzire a săptămânii.)

În timp ce sunteți obișnuiți să consumați suplimente alimentare ca gustări de gustări, în piersici și chiar în deserturi, nou răsucire pe rețete clasice, cum ar fi supa de roșii. Aici sunt 5 moduri diferite de a încorpora suplimentele alimentare în supe.

credit: Hello Glow

Cartofi dulci și supă de maca

Această supă folosește puterile maca pentru a re-vitaliza corpul și pentru a îmbunătăți focalizarea de cartofi dulci, pentru antioxidanti pentru a imbunatati sanatatea pielii si a creierului, iar harissa verde, pentru o lovitura picanta, cu siguranta nu te doare. Mai mult, maca a fost tentată de beneficiile sale de afrodisiac, de asemenea, așa că ați putea dori să preparați acest lucru atunci când luați cina pentru o noapte.

Obțineți rețeta: Supa de cartof dulce și maca cu Green Harissa

credit: Pur și simplu Quinoa

Healing Turmeric Supa de conopidă

Turmeric este un super-aliment important, cunoscut pentru beneficiile sale antiinflamatoare și natura sa picantă care va stimula metabolismul. Mai mult, turmericul poate, de asemenea, îmbunătăți sănătatea cognitivă și poate preveni declinul, deoarece este încărcat cu antioxidanți pentru a preveni îmbătrânirea și pentru a alimenta creierul. Această supă este vegană și umplute cu proteine, datorită lintei, conopidăului și laptelui de migdale.

Obțineți rețeta : Vindecarea turmericului Supa de conopidă

: Simplu ca Apple Pie

Ginger și Turmeric Morcov Supă

Această supă de asemenea beneficiază de superputeriile turmericului, dar, de asemenea, utilizează și ghimbirul pentru a vă oferi cu adevărat acel bang nutrițional pentru buck. Ghimbirul este un imens antiinflamator și vă poate îmbunătăți sistemul imunitar. Mai mult, combate greata si migrenele, deci nu este o idee proasta de a purta bomboane de ghimbir cu tine in timpul zilei. Această supă are echilibrul perfect de dulce și picant pentru a vă încălzi.

Obțineți rețeta : Supă de ghimbir și turtă dulce

: Nuci de pin prăjită

Sfeclă de sfecla de zahăr

Sfecla sunt o super-alimentară majoră, deoarece îmbunătățesc rezistența și energia de aprovizionare pentru a-ți îmbunătăți corpul și pentru a-ți păstra creierul tăios. Și, această rețetă utilizează de asemenea lapte de nucă de cocos pentru textura și grăsimi sănătoase care vă pot proteja inima, cu moderatie. O servire intreaga este de numai 390 calorii, astfel incat sa va simtiti minunat atunci cand savurati acest lucru.

Obtineti reteta : Sfecla de sfecla si praf

: Vederea de la Marea insula

Zeita verde Imuna Boosting Soup

Nu este nevoie să vă opriți la un singur super-aliment atunci când puteți arunca o grămadă. Această supă este plină de antioxidanți și substanțe nutritive bune pentru a vă menține sănătoși în această iarnă. Wasabi ajută la atenuarea congestiei, stocul de pui și cayenne stimulează sistemul imunitar. Și nu uitați alte câteva: ghimbir, usturoi, lapte de nucă de cocos ... lista continuă

Obțineți rețeta : Zeita Verde Imunitate Boosting Soup

Pin