5 Sfaturi Despre A Fi Un Turist În Orașul Dvs.

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

credit: LEAFtv

Cu viața noastră revolving în jurul valorii de mass-media sociale și trăind vicariously prin bloggeri noastre preferate, este ușor să găsiți oriunde, dar unde ești - chiar dacă acel loc este de fapt destul de răcoros. Sigur, dacă orașul tău natal este NYC din LA, vei trăi viața de zi cu zi unde oamenii planuiesc vacanțe, dar nu trebuie să trăiești undeva exotic pentru a ieși și a-ți explora propria curte!

Du-te la un eveniment comunitar

Există, de obicei, atât de multe evenimente care se petrec în orașe (mici sau mari) - tot ce trebuie să faceți este să atingeți ce se întâmplă în zona dvs. Cea mai bună parte este că cele mai multe dintre ele sunt de obicei libere. De la spectacole de artă, yoga în parc și târguri de ambarcațiuni. Descoperiți afacerile locale pe care niciodată nu știați că ați existat și mâncați și beți la cafenele drăguțe. Poate veți obține chiar și un nou spot de brunch din ea?

Petreceți o fabrică de bere sâmbătă după-amiaza săriți

S-ar putea să nu realizați acest lucru, dar probabil există șase sau mai multe fabrici de bere în zona înconjurătoare. Tu și un prieten poți face o zi întreagă sau un weekend din ea și te vei opri pentru un zbor la fiecare mănâncă o mulțime de covrigi proaspeți între ei, bineînțeles.

Voluntari

Voluntariatul ar putea să nu sune foarte turiștilor, dar vă poate ajuta să vă simțiți ce se întâmplă în propriul cartier sau în oraș. Având o cauză care vă interesează, mai ales la nivel local, vă poate face să vă simțiți mai conectați de locul în care locuiți. În plus, nu doare niciodată să renunțe puțin. Există tone de cauze pentru a alege - animalele, persoanele în vârstă, mediul înconjurător - să se implice și veți găsi un loc pentru a face diferența.

Participați la un eveniment de rețea

Nu cunoașteți doar restaurantele și baruri, cunoașteți oameni! Acest lucru poate fi util în special dacă sunteți un om în vârstă de douăzeci de ani care este nou în oraș și căutați să întâlniți nu numai niște prieteni, ci și alți profesioniști din industria dvs. Nu uitați câteva cărți de vizită pentru a vă putea conecta din nou!

credit: LEAFtv

Adresați-vă unui prieten pentru recomandări

Uneori, după ce locuiți într-un oraș pentru o vreme, vă simțiți confortabil în rutină. În fiecare sâmbătă, cumpărăturile de la magazinul tău preferat, apoi duminica vei pleca la masă în același loc ca întotdeauna. Dacă vă aflați într-o criză, spuneți unui prieten că aveți nevoie disperată de locuri noi pentru a verifica și a lua o listă cu cele mai bune recomandări.

Aveți alte sfaturi pentru a le împărtăși? Dish mai jos!

Pin