5 Yoga Prezintă Imediat O Scădere A Anxietății

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Anxietatea este ceva care 99.99% din populație sa simțit la un moment dat sau altul; aceasta poate fi declanșată de orice, oriunde te afli. Din fericire, există practici cum ar fi yoga, tehnici speciale de respirație, meditație, jurnal, muzică și multe altele care ne pot ajuta să scufundăm sentimentele anxioase și să găsim confort. Aici, împărtășim 5 puncte de yoga care reduc imediat declanșarea anxietății prin eliberarea endorfinelor și prin promovarea conștientizării minții și corpului. Urmăriți videoclipul de mai sus pentru a afla mai multe!

  1. Coborârea câinilor: inversiune care este o postură de bază în yoga; întindeți partea din spate a picioarelor și găsiți spațiu în umerii în timp ce începeți practica.
  2. Headstand: Această inversiune inversează fluxul sanguin, crește circulația și promovează respirația constantă. Practicați împotriva unui zid dacă sunteți nou! Împingeți mâinile împreună și așezați marginile mâinilor jos cu coroana capului tău așezată în fața degetelor. Păstrați-vă coatele latimea umerilor când vă ridicați șoldurile și vă plimbați pe picioare spre antebrațele voastre. Kick, hop, float up!
  3. Forward Fold: Calmează creierul și ameliorează durerile de cap. Simplu pliu peste picioare cu o coloană vertebrală lungă (nu este îndoită deasupra) și respirați. Luați-vă coatele pentru confort!
  4. Arborele Pose: Echilibrarea ajută la promovarea conștientizării. Aduceți-vă piciorul deasupra sau dedesubtul genunchiului (nu pe ), continuați să ridicați șoldul piciorului în picioare și trageți burta în coloană vertebrală.
  5. Asistăm puntea Pose: coloana vertebrală în timp ce deschide inima. Așezați un bloc confortabil sub sacrum și umblați sub umerii dumneavoastră. Picioarele trebuie să fie direct sub genunchi

Împărtășiți acest videoclip prietenilor dvs. făcând clic pe link-urile sociale de mai sus!

credit: LEAFtv

Pin