7 De Înaltă Performanță, Curată, Verde Îngrijirea Pielii

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Aproape fiecare fată își începe dragostea cu îngrijirea pielii experimentând cu produse convenționale. O excursie la Target sau Sephora se simte ca Craciunul. De ani de zile, mulți dintre noi privim în trecut câteva dintre cuvintele ciudate de pe lista ingredientelor: parabeni, ftalați, petrolatum, sulfat de lauret de sodiu. Oricum, această cremă promite că voi străluci ca Lumina Nordică, așa că sunt bună cu ea. Ei bine, nu este așa de simplu. Știm acum că multe dintre aceste substanțe chimice străine pot provoca probleme majore, cum ar fi iritarea pielii, tulburări ale hormonilor, probleme neurologice și chiar cancer. Și, de parcă nu ar fi suficient de rău ca firmele să se distreze cu noi pe pielea noastră, cele mai multe branduri de îngrijire a pielii continuă practica arhaică a testelor pe animale. NU-MI VINE SĂ CRED. Asta e rău în jur, nu? Nu intrați în panică, totuși, există tone de mărci incredibile, de lux, care fac lucrurile bine. Nu numai că s-au angajat să obțină ingrediente organice, durabile, pe bază de plante, dar, de asemenea, ele nu ar face rău părului pe capul unui iepure. Aici sunt sapte dintre brandurile noastre preferate de curatat, verde, care nu sunt naturale si cruzime.

  1. OSEA Malibu Ganditi-va la cat de greu este algele de alge. Trebuie să supraviețuiască într-unul din cele mai sălbatice locuri de pe planetă: oceanul. Și a evoluat de-a lungul a mii de ani de plutire la soare pentru a se proteja de expunerea constantă la UV. Deci, este un nu-brainer că alge marine este un salvator de piele. De aceea fondatorul OSEA Malibu, Jenefer Palmer, a ales-o ca ingredient cheie. Bunica ei a crezut că întregul spectru de minerale și oligoelemente ale oceanului îi conferă proprietăți de restaurare puternice. Încercați Balsamul Blemish și Ocean Cleanser (disponibil în programul nostru de box-abonament: The Year of Wellness!) Pentru a valorifica forțele naturale și hrănitoare ale mării adânci albastre.
  2. Herbivore așa cum ne iubim noshing pe verde. Herbivore își construiește produsele cu ingrediente organice, mai ales de alimente (probabil că nu doriți să mâncați turmalina albă braziliană în masca lor Brighten Pineapple + Gemstone Mask, dar cu siguranță doriți ca abilitățile sale de amplificare a strălucirii). Lut de culoare roz, ierburi, săruri de mare și uleiuri esențiale - practic toate ingredientele pe care le folosesc sunt active. Aceasta înseamnă că nu sunt admise umpluturi, parfumuri sau culori artificiale, parabeni, sulfat de laur de sodiu sau ftalați. Coco Rose Body Polish și uleiurile faciale Lapis, Phoenix și Orchid sunt perfecțioase.
  3. Erbaviva Îngrijirea pielii este suficient de sigură pentru mamă și pentru copil? Nu mai este pură decât asta. Realizată cu produse botanice certificate ecologice și non-OMG, Erbaviva este o fuziune a artizanatului european și a etosului verde al Californiei. De la untul de burtă și sărurile de baie până la crema de ulei pentru bebeluși și scutece, ofertele sunt tot ceea ce o mamă trebuie să se hrănească și noul său pachet fără substanțe nocive.
  4. Juice Beauty Dacă doriți produse de înaltă performanță, care este super-luxos, Juice Beauty va fi gemul tău. In colaborare cu chimistii, medicii si microbiologii, fondatorul Karen Behnke a creat, printre altele, o baza de sucuri organice antioxidante, ingredientul de semnatura al Piperului de Verde, Green Apple Apple Brightening Gel Cleanser si Stem Cell Anti-Wrinkle Booster Serum. Oh, și Gwyneth Paltrow este un fan și ea este, evident, o zeiță. Nu este o varianta grea.
  5. Ursa Major Daca ingrijirea naturala a pielii nu este suficienta, ce zici de ingrijirea super-naturala a pielii? Asta e sloganul lui Ursa Major și este atât genial cât și adevărat. Ingrediente cum ar fi trestia de zahăr, lamaie, floarea soarelui, semințele de kendi și mesteacanul pot fi pământești, dar vă dau o strălucire altfel. Factorul de spalare fantastica si balsamul facial sunt totul.
  6. Kypris Potrivit legendei, Kypris este numele pe care oamenii din Cipru l-au dat zeitei Aphrodite, varianta finala a feminitatii, senzualitatii si dragostei. Kypris ca brand este la fel de eteric ca și numele său. Realizată cu ingrediente organice durabile, unele sălbatice, unele cultivate în mod durabil - totul este derivat din natură și parfumat și conservat cu uleiuri esențiale și extracte de plante, oferindu-i fitonutrienți abundenți. Masca Glow Filtre se mândrește cu ingrediente cum ar fi rodiile, celulele stem din fenicul de mare, algele de mare și ciupercile de ureche de argint pentru a se exfolia și hidrata. Fancy, nu?
  7. Meow Meow Ne pare rău că am citat că piesa lui Robert Palmer, dar Meow Meow Tweet este pur și simplu irezistibilă. Acest lucru se datorează faptului că ingredientele - uleiuri și unturi de plante organice, nerafinate, uleiuri esențiale distilate și umplute cu abur și botanicuri sălbatice - sunt atât de simple, totuși nu puteți aștepta să le puneți pe piele. Poate că este ambalajul foarte drăguț (ilustrat cu dragoste in-house). Sau poate mirosurile proaspete de grapefruit și busuioc. Totul se face în loturi mici, așa că curățarea cu săpun facial de trandafir roșu sau slathering pe crema de față + corp se simte ca o ocazie specială.

Deci, dacă faci o îngrijire a pielii, o face bine. Întregul trup, înăuntru și afară, vă va mulțumi. (Și la fel vor și iepurașii.)

Înscrieți-vă la Anul Său Wellness pentru a primi în fiecare lună cele mai bune frumusețe curate!

Pin