7 Moduri De A Vă Mări Nivelul De Energie Sansul De Cafeină

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cu cafenelele pe fiecare colț, a devenit aproape prea ușor să ne alimentăm viața cu cafeină. Prea multă cofeină vă poate afecta sănătatea în câteva moduri, nu atât de frumoase. Vorbim de niveluri ridicate de anxietate, probleme de stomac și insomnie - și aceasta este doar o parte din posibilele efecte secundare. Dacă ați putea obține energie fără a fi nevoie să apelați la ceașcă de dimineață de joe sau de ceai rece după-amiaza? Iată 7 moduri de a vă stimula energia fără cafeină:

  1. Exercițiu - Nu numai că exercită beneficii pentru sănătatea și sănătatea voastră generală - va crește de asemenea și nivelul de energie! Activitatea fizică vă face să curgă sângele și trimite oxigen în celulele voastre, determinând în același timp corpul să elibereze epinefrina și norepinefrina (hormoni de stres care, în cantități mici, pot stimula energia). Vestea bună este că nu trebuie să transpirați ore întregi în sala de gimnastică pentru a obține aceste beneficii energetice - o plimbare plină de viață sau o anumită yoga va face truc. E timpul să ne mișcăm!

  2. Oțetul de cidru de mere (ACV) - Noi pur și simplu iubim ACV - probabil pentru că pare să vă ajute cu tot ceea ce privește sănătatea. ACV îmbunătățește imunitatea și digestia și nu ne surprinde deloc faptul că aceasta crește și nivelul de energie! Înainte de a vă aborda ziua, încercați o lovitură ACV amestecând 1 lingură de miere, 2 linguri de apă și 1 lingură de ACV. Veți spune adios la cafeaua dvs. de dimineață, în cel mai scurt timp!

  3. Ieșiți în afara - Dacă apăsați o scurgere de după-amiază la birou, mergeți afară pentru câteva minute. Timpul de petrecere a timpului liber poate reduce hormonii de stres și poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale. Dacă puteți să prindeți o soare în timp ce sunteți acolo, chiar mai bine - lumina soarelui sa dovedit a crește nivelul de serotonină al organismului, ceea ce vă va ridica starea de spirit și va crește nivelul de energie.

  4. Vitamina B12 - obținerea suficienței vitaminei B12 (cunoscută și sub numele de "vitamina energetică") este esențială pentru sănătatea dumneavoastră generală. Dacă aveți deficiență de vitamina B12, cel mai probabil veți avea parte de o scădere a nivelului de energie. Deoarece organismul dvs. nu poate stoca cantități suplimentare de B12 pentru o perioadă lungă de timp, este important să luați un supliment zilnic sau să consumați alimente cum ar fi crustacee, ouă și lactate în mod regulat.
  5. Apă de lămâie - Sipping pe unele lamaie primul lucru de apă dimineața vă va ajuta să vă curățați și să vă energizați. Lămâi vă ajută să echilibrați nivelul pH-ului și sunt o mare sursă de potasiu, acid citric, calciu și magneziu. Secretul este de a bea apă caldă sau caldă de lamaie - acest lucru va ajuta la eliminarea mai rapidă a toxinelor și, la rândul său, va crește nivelul de energie mai rapid. Ca un bonus suplimentar, apa de lamaie va păstra regulat vizitele la baie (yay)!
  6. Menta - Dacă atingi un perete și ai nevoie de un impuls, încercați să preparați ceai de menta și să luați mirosul. Mirosul de mentă mărește nivelurile de oxigen din creier, ceea ce va crește focalizarea și vă va trezi. În cazul în care ceaiul nu este lucrul dvs., încercați să adăugați câteva picături de ulei de mentă la duș sau la un difuzor de ulei pentru o creștere suplimentară a energiei.
  7. Semințe Chia - Aceste semințe mici sunt ambalate cu proteine, fibre și esențiale acizi grași pentru a furniza energie prelungită. Nu este vorba doar de energie pe care o veți câștiga - semințele de chia ajută la reglarea glandelor, la oboseala adrenalină și la combaterea inflamației! Încercați să faceți niște budincă de sămânță chia pentru micul dejun. Se amestecă 1 ceașcă de lapte de migdale cu 1/2 ceașcă de semințe de chia și puțină miere și se lasă la frigider peste noapte. YUM!
Pin