7 Moduri De A Șterge Energia În Casa Dvs.

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Îndepărtarea casei este un ritual vechi, realizat de mai multe culturi. Culturile shamanice, native americane și balineze consideră că locuințele, obiectele și corpurile dețin energie și se consideră că această tehnică le elimină de negativitatea emoțională și psihică care s-ar fi putut acumula în timp. Iată câteva modalități simple de a începe o curățare spirituală de primăvară (sau o curățare de vară, toamnă și iarnă)

Sage

Se spune că aroma Sagei eliberează tensiunea în mușchii corpului prin creșterea alimentarea cu oxigen a creierului. Poate ajuta cu sentimente de durere, depresie și frustrare. Fumul poate schimba structura moleculară a aerului, în principiu curățându-l. Unii cred că puteți lăsa pe Sage să ardă într-un castron metalic. O altă opțiune este să-l rotiți în sens contrar acelor de ceasornic pe zonele din casa dvs., fiind sigur că nu ignorați colțurile. Voila!

Palo Santo bețe

Acestea provin dintr-un copac din zonele de coastă ale Americii de Sud, sunt legate de familia de citrice și evocă un miros de pin, menta și lămâie. Se spune că energiile sunt pământești și lucide. Este o modalitate foarte bună de a vă curăța spațiul, precum și de a îmbunătăți energia creativă. Aroma este înălțătoare și creează un sentiment de claritate. Ignorați becul Palo Santo folosind un meci sau o brichetă, lăsați-l să ardă timp de aproximativ 30 de secunde, apoi lăsați-l afară. Deplasați-vă în jurul spațiului, oriunde vreți să eliberați energia. Când ați terminat, plasați stick-ul într-un vas rezistente la incendiu pentru a permite jgheaburile să iasă. Acestea sunt incluse, de asemenea, în Anul Sănătății 1, Detox, aflați mai multe aici.

Lemn de santal

Lemn de santal originare din India și Asia, ars la multe înmormântări pentru a duce sufletul decedatului în regatul următor. În unele tradiții religioase (în principal, budismul) se crede că trezește liniștea și conștiința, făcându-l un instrument perfect pentru meditație. Respiratia in fum poate ajuta la ameliorarea stresului, insomnie si depresie. Se spune că durează 20 de ani pentru ca uleiul să se dezvolte în rădăcini și lemn de inimă, astfel că mirosul poate fi un extract dur. Cum ardeți lemn de santal? Dacă aveți un baston de lemn de santal, încercați să-l tăiați în bucăți mai mici sau să le frecați dacă este posibil (pentru a se amesteca cu ulei). Cea mai ușoară cale este să cumpărați tămâie de lemn de santal și să o lăsați să ardă în mai multe încăperi ale spațiului dvs.

Sare

Sarea poate echilibra energia în timp ce respinge negativitatea, ceea ce o face utilă ca tehnică pentru curățarea casei. Poate absorbi energia negativă a persoanelor bolnave, de luptă sau dacă tocmai ați fost mutat într-un loc nou și doriți să eliberați energia proprietarilor anteriori. Luați sarea și plasați-o în cele patru colțuri ale camerei pe care doriți să o curățați. Lăsați-o să stea acolo timp de 48 de ore, apoi aspirați sau măturați și aruncați-o. Aceasta este și locul unde apare popularitatea lămpilor de sare.

Cristale

Cristalele sunt cunoscute de ani de zile pentru a avea proprietăți de curățare și vindecare. Turmalina neagră este considerată a absorbi energiile electromagnetice, plasând astfel acest cristal lângă electronică este o idee grozavă. Acest cristal este, de asemenea, util pentru a ușura anxietatea, astfel încât chiar și actul de a ține mâna în mâna ta poate trage energia din corpul tău afară. Când curățați un spațiu, puteți folosi bucăți de acest cristal și le puteți plasa în colțurile camerelor sau dacă există o energie mai mare pe care doriți să o scăpați, încercați un jurnal de turmalină. O dată pe săptămână se recomandă curățarea acestor cristale prin plasarea lor în apă filtrată și în soare timp de cel puțin 4 ore.

Flori

Florile proaspete au un mod de a calma mintea și de a vă străluci viziunea, energia naturală în cameră. Cu frumusețea și aroma lor, poate fi o modalitate foarte ușoară și puternică de a vă curăța spațiul în mod regulat.

Cântecul de cântat

Un castron de cântat este folosit în mod obișnuit în meditație; cu toate acestea, acesta poate fi un ajutor eficient și un ecartament pentru purificarea spațiului, de asemenea. Este un castron metalic mixt, care atunci când este frecat, lovit sau lovit va produce un sunet pur și de durată. Complet de rezonanță humming, tonuri armonice și vibrații sonore, ajută la focalizarea minții. Când este folosit pentru curățarea unui spațiu, sunetul bolului este menit să se deplaseze în timp, spațiul devine mai clar. Așezați castronul pe o pernă mică în palma mâinii stângi, loviți cu atenție castronul cu ciocanul de lemn. Plimbare din cameră în cameră cu castronul în mână și lovitură de trei ori. Mutați întotdeauna în sensul acelor de ceasornic prin spațiul dvs. când curățați cu un vas de cântat. Cine nu ar vrea să se simtă mai ușor și să respire mai ușor în casele lor? Purificarea casei dvs. are multe beneficii de durată care pot ajuta unul prin provocări dificile sau pur și simplu spațiu liber pentru a face loc unui nou început. Larissa Gomes este o supravietuitoare a cancerului de san si o singura mama pentru copilul ei infricosator ! Inca din Toronto sa transformat Angeleno, a lucrat in roluri de scriitor, actor si producator de peste un deceniu. În acea perioadă, a dezvoltat concepte, scenarii de film și televiziune, scurte povestiri, împreună cu articole de freelance, blogging și editare.

Pin