Abrevieri Pentru Măsurători De Gătit

A "Tbsp.", "Tsp.", "C", "qt", "pt" însemna? Atunci când citiți o rețetă, este imperativ să știți ce reprezintă abrevierile de măsurare. Dacă greșești o lingură de linguriță de linguriță de ingredient, poți să ruinezi felul de mâncare.

Coacerea necesită o măsurare exactă a ingredientelor

Tbsp.

"Tbsp". reprezintă lingura. Pentru măsurători precise ale ingredientelor, utilizați lingurile de măsurare, mai degrabă decât o linguriță de bucătărie. O lingură este echivalentă cu trei lingurițe.

linguriță

"linguriță" standuri pentru lingurita. Retetele pot solicita 1/4, 1/2 sau 1 lingurita de ingredient. Un set de linguri de masă de gătit conține aceste mărimi diferite.

"C" "

A" c. " sau "(c)" reprezintă ceașcă. O ceașcă este de 8 oz. Utilizați un recipient de măsurare a ceștilor, nu o ceașcă de băut atunci când măsurați ingredientele pentru rețeta dvs., deoarece mărimea unei cani de băut variază.

Qt., Pt. și Gal.

Abrevierile "qt.", "pt." și "gal". sunt măsurători lichide. "Qt." este un litru și este echivalent cu 32 oz. "Pt." reprezintă pint și este echivalent cu 16 oz. sau două cești. "fată." standuri pentru galon - 64 oz.

Indiciu, Drop, Smidgen, Pinch, Dash, Tad

O sugestie, o picatura, un smidgen, Ele se referă de obicei la cantitatea de condimente, sare sau zahăr pentru a adăuga la o rețetă. Ele sunt suma pe care o puteți ridica cu degetul mare și arătătorul. Un indiciu este o cantitate foarte mică, aproximativ o jumătate de picătură. O picătură este egală cu aproximativ 1/64 de linguriță. Un smidgen este de două ori mai mare decât o picătură. Pensulă este de aproximativ 1/16 de linguriță. O cratimă este de două ori mai mare decât o amprentă sau aproximativ o jumătate de linguriță. Un tad este de aproximativ o lingurita de o lingurita.