Despre Cauzele Sângerării Rectale Și Durerii Rib

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Atunci când mulți oameni se referă la dureri la nivelul coastelor, înseamnă dureri în zona abdominală superioară. Deoarece există atât de multe cauze pentru sângerarea rectală și durerea abdominală superioară, este important să-l vedeți pe medicul dumneavoastră pentru a determina cauza exactă și pentru ao trata. Vă rugăm să nu utilizați acest articol în locul recomandării medicului dumneavoastră. Când te duci la medic, asigurați-vă că spuneți dacă durerea este pe partea dreaptă sau pe partea stângă.

credit: champja / iStock / GettyImages Despre cauzele rectale de sângerare și durere Rib

[things_needed_1]

Avertisment

Orice durere în interiorul sau în jurul coastei cu coaste, cuplată cu sângerare rectală sau cu o culoare roșie aprinsă sau dacă vărsați ceea ce arată ca o bază de cafea (sânge uscat), trebuie să apelați o ambulanță imediat. > Dacă sângele este roșu și constant, este un semn de deteriorare internă și trebuie să mergeți la camera de urgență. Dacă sângele este roșu strălucitor, dar numai pete care diminuează cât mai mult ștergeți, atunci este cel mai probabil hemoroizii interni. Scaunul sângelui sau scaunele de sânge este un semn de sângerare internă. Rug durerea ar putea fi indigestie.

Considerații

Dacă ați suferit recent o intervenție chirurgicală sau o lovitură la nivelul coastei și ați avut sângerări dureroase și rectale, contactați imediat medicul. Dacă sunteți gravidă, atunci durerea la nivelul coastei este cel mai probabil indigestie. Sângerările din rect se întâmplă adesea la femeile însărcinate grav. Constipatia cronica poate provoca, de asemenea, durere in zona nervurii. Sângele va fi roșu aprins.

Concepții greșite

Scaunele negre nu înseamnă întotdeauna că sângele este în ele. Anumite medicamente, cum ar fi Pepto-Bismol pot cauza scaune negre. Sfeclă sau alimente cu coloranți roșii pot provoca uneori scaune roșii din cărămidă.

Identificare

Pentru a diagnostica exact problema dvs. și nu este o situație de urgență medicală, este posibil să trebuiască să aduceți un eșantion de scaun. De asemenea, poate fi necesar să obțineți o colonoscopie pentru a determina unde este sângerarea și dacă este dintr-o tumoare sau polip.

Pin