O Mască De Detoxifiant Pentru Pielii De Primăvară

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Când vă gândiți la primăvară, flori florale, păsări și albine, și primele izbucniri de aer cald vin în minte. La fel ca un nou an, începutul proaspăt al sezonului de vară este un moment ideal pentru detox. După o iarnă lungă de slathering pe cremele grele pentru a lupta împotriva uscăciunii, este timpul să scapi de orice congestie a pielii tale; ar putea pur și simplu pur și simplu orice produse de frumusețe toxice în timp ce sunteți la ea.

credit: Voyagerix / iStock / GettyImages

Pentru o mască natural de primăvară dezintoxicare, uita-te la pământ-bentonita argila, cenușă, are ioni negativi care magnetizează impuritățile cum ar fi toxinele și bacteriile, care au o încărcătură pozitivă. Îți va face chiar și chipul să simtă că e pulsatoriu, așa că vei ști că funcționează. Utilizați o putere vegetală de la botanici. Potrivit lui Rachael Pontillo, o estetică licențiată și educator holistică pentru îngrijirea pielii din Philadelphia, păpădia și matcha (o formă concentrată de ceai verde, din arbustul veșnic verde camellia sinensis) sunt ambele cunoscute pentru proprietățile lor detoxifiante. Un pic de apă de trandafir și aloe vera se calmează pe măsură ce pielea funcționează ore suplimentare în procesul de curățare. Serios, această mască este atât de bună pentru dvs., aproape că sună ca ceva de pe un meniu de suc.

Iată cum să o biciuiți și să o purtați. ( Sfat : nu folosiți castron sau lingură de metal - va dezactiva argila bentonită.)

  • 1 lingură de ceai de rădăcină de păpădie, răcit
  • 1 lingură de pudră de argilă bentonită
  • praf de ceai verde
  • 1 lingurita apa rosie
  • 1 lingurita gel de aloe vera

Instructiuni

  1. Se prepara ceaiul de radacina de papadie. Puneți deoparte 1 lingură și lăsați-o să se răcească. Beți restul doar pentru o măsură bună. (FYI: Are un gust delicios de miere.)
  2. Într-un castron mic, combinați lutul de bentonită și praful matcha cu o lingură de lemn. Întoarceți împreună ceai rădăcină rădăcină răcită și apă de trandafir, apoi adăugați-l la pulbere. Adăugați gel de aloe vera fie dintr-o sticlă, fie dintr-o frunză de aloe. Se amestecă toate ingredientele într-o pastă netedă.
  3. Aplicați pe fața curată, evitând zona oculară și buzele. Lăsați-o mai mult de 10 până la 15 minute.
  4. Clătiți cu apă călduță și un prosop. Imediat urmați-vă cu un hidratant sau cu ulei de fațetă la alegerea dvs.

Așadar, proaspăt!

Pin