Cele Mai Bune Exerciții De Făcut Pentru "Zi De Odihnă" Care Încă Ard Calorii

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Dacă încă mai cauți să arzi câteva calorii în ziua liberă de a lucra, ai noroc. Există mai multe exerciții care au un impact mai redus, o intensitate scăzută, unde acestea pun mai puțină stres asupra articulațiilor și pot totuși să permită reparația musculară. Și am luat-o pe antrenorul de celebrități, Astrid Swan, să cântărească despre arderea de calorii; totuși, antrenamentele corespunzătoare zilelor de odihnă.

Când antrenezi în fiecare zi, fără a-ți da corpului restul de care are nevoie pentru a vă întineri, crește riscul de suprasolicitare și rănire. Și, dacă se întâmplă acest lucru, s-ar putea să vă simțiți blocați pentru o perioadă de timp.

Mai mult, dacă nu puteți exercita din cauza rănii sau durerii cronice, s-ar putea să pierdeți acea motivație de a rămâne cu antrenamentele odată ce sunteți înapoi la noi. Consistența este extrem de importantă pentru menținerea unui regim de fitness și atingerea unor noi obiective, astfel încât, dacă vă prindeți într-o pauză din cauza folosirii excesive, s-ar putea să pierdeți rezistența pentru a începe din nou.

Cel mai bun pariu? Păstrați-vă cu antrenamentele obișnuite în săptămână, dar nu ieșiți toți războinicii în fiecare zi. În schimb, includeți cel puțin una sau două zile de odihnă în cazul în care participați la cursuri de formare non-HIIT sau de formare de forță pentru a vă oferi mușchilor timp să se relaxeze și să se consolideze. (Iată câteva exerciții de bază care ar putea ajuta.)

Și, rețineți, cantitatea de odihnă poate varia în funcție de persoană. "Fără repaus, muschii noștri nu ar avea timp să se recupereze și să-și construiască forța. Cu toate acestea, mișcarea în fiecare zi este importantă, depinzând de cât de greu și de câte ori pe săptămână împingeți în timpul săptămânii, vă va ajuta să determinați tipul de odihnă de care aveți nevoie, "

Cine știe, poate cu odihnă și reparații necesare, vei reuși în cele din urmă să îți faci perfecțiunea pe care ai vrut să o faci.

Credit: StockSnap / Pixabay

Dacă sunteți un alergător pasionat, ați putea dori să ștergeți acele sprinturi în favoarea unei jogging-uri ușoare sau o plimbare intensă în ziua de odihnă.

"Jogging-ul de mers pe jos / ușoară ajută la redresarea și reducerea durerii musculare prin slăbirea laptelui acumulare de acid ", spune Swan. Ce e aia? Când lucrați, mușchii încep să se umfle și să devină inflamați, deoarece sunt distruși din cauza tulpinii. Acest lucru creează acidul lactic în organism, care trebuie să fie redus prin repaus și reparații pentru ca mușchii să se vindece și durerea să se ușureze.

Și, există multe beneficii pentru a fi în natură, deci asigurați-vă că faceți acea plimbare sau jog în minune în aer liber

Yoga / Pilates

credit: StockSnap / Pixabay

Există ceva extraordinar pentru a intra în câine în ziua de odihnă. Deci, rezervați o clasă de yoga sau faceți-o în propria dvs. casă (tot ce aveți nevoie este un covor). Și pentru o gustare pre- și post-yoga, iată câteva opțiuni delicioase pentru a face combustibilul drept. Acum, pentru avantajele de fitness. "Atat yoga, cat si pilates-ul se concentreaza pe respiratia si prelungirea muschilor", spune Swan.

Si prelungirea muschilor ajuta la recuperare si ofera mai multa mobilitate si flexibilitate, spune ea, iar acest lucru poate face mai usor de antrenament pe articulații

În afară de ziua de odihnă, încorporarea mai multor exerciții post-antrenament în fiecare zi poate fi benefică în repararea țesutului muscular și îmbunătățirea flexibilității. Bacșiș? Obțineți o rolă de spumă și intrați cu adevărat în acele puncte de declanșare, cum ar fi glutele sau banda IT.

Ciclism

credit: Antranias / Pixabay

Aceasta nu înseamnă neapărat o clasă riguroasă de spin (care este, intensitate), dar mergeți în ritmul propriu pe o bicicletă de spin sau pe bicicletă în aer liber pe o pistă poate fi o activitate de odihnă extraordinară care încă vă face inima în sus și arde cals. "Spinningul este o mare recuperare activa pentru ca nu pune presiune asupra articulatiilor, ajuta si prin trimiterea de sange mai mult in muschi si de eliminare a deseurilor metabolice", spune Swan

si pentru un alt mod de imbunatatire a circulatiei sanguine , puteți încerca perierea uscată. Acestea sunt toate moduri teribile de a arde inca unele calorii, fara a pune in pericol sanatatea musculara sau antrenamentele. "Fiecare antrenament va arde calorii oriunde de la 200-600 in functie de persoana respectiva", spune Swan. (Da.)

Și, "toate aceste alegeri nu sunt impozabile pe corp, așa că ar trebui să fiți pregătiți să vă începeți ziua puternică, fără să pierdeți toate câștigurile cu care ați lucrat", adaugă ea. Desigur, în timp ce se întinde și meditația nu va arde neapărat prea multe calorii, acestea sunt minunate pentru ziua de recuperare, mai ales dacă sunteți un sportiv avansat sau să faceți mai multe clase HIIT în săptămână. A lua o zi întreagă de odihnă pentru a face una sau ambele dintre aceste practici ar putea fi ceea ce corpul tau are cu adevărat nevoie, spune ea.

În plus, există câteva beneficii pentru meditație în general, cum ar fi scăderea stresului și îmbunătățirea atenției în viata de zi cu zi. Și dacă urăști meditația, iată câteva modalități de a te obișnui cu această practică.

Pin