Cel Mai Bun Mod De A Obține Murdărie Din Păr După Ce Îmbrăcămintea Și Extensiile Sunt Eliminate

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Îmbrăcămintea și extensiile vă împiedică să spălați bine părul. Produsele de murdărie și de păr se pot acumula în crăpăturile dintre împletituri și extensii. Nu puteți face prea multe pentru a preveni acumularea. Cu toate acestea, o atenție deosebită trebuie acordată pentru a curăța părul cu atenție odată ce sunt îndepărtate tricourile sau extensiile.

credit: furtaev / iStock / GettyImages Cel mai bun mod de a obține murdărie din păr După ce extensiile sunt înlăturate

[things_needed_1]

Șampon

Folosiți un șampon special creat pentru clarificare. Clarificarea șamponului folosește sulfatul de lauril chimic pentru a elimina acumularea de la rădăcini până la capetele părului. În mod generos, speliți părul și clătiți bine. Puteți repeta acest proces de două până la trei ori într-o singură ședință. Nu veți ști cu adevărat dacă părul este curat până când este condiționat și uscat. Dacă vă spălați de obicei părul în fiecare zi sau mai puțin frecvent, poate doriți să luați în considerare spălarea zilnică până când simțiți că părul se simte curat. Utilizarea unui șampon clar de salon de calitate vă poate face mult mai ușor să vă curățați profund parul. Sampoanele obișnuite cumpărate de magazin pot da adesea iluzia părului curat deoarece acoperă fiecare fir de păr cu un strat de produs care îl face să se simtă neted. Cu toate acestea, aceste șampoane au fost cunoscute pentru a provoca o creștere a produsului de păr care maschează problema. Dacă cheltuiți banii în plus pe un șampon de curățare de calitate, părul vă va mulțumi pentru acest lucru. După purtarea extensiilor sau a împletiturilor, este posibil să fie necesare câteva spălări înainte ca părul să fie complet curat. Odată ce sunteți mulțumit de cât de curat se simte și apare parul, întrerupeți utilizarea șamponului clarificator. Substanțele chimice din șampon pot să vă usuce părul dacă sunt suprautilizate.

Balsam

Folosiți un balsam adânc. Panglicile și extensiile pot lăsa părul foarte uscat. Balsam, la fel ca șamponul, nu ajunge la crăpăturile părului când purtați extensii sau împletituri. Lunile fără balsam pot lăsa părul fragil și susceptibile de rupere. De asemenea, părul uscat este mai poros și, prin urmare, este mai susceptibil să prindă murdăria fără să vă dați seama că se construiește. În primele câteva săptămâni după ce ați scos împletiturile sau extensiile, folosiți un balsam după fiecare spălare. Veți observa când părul începe să se întoarcă la textura normală și, așa cum se întâmplă, puteți reduce cât de des utilizați balsamul pentru a preveni părul să devină gras.

Referințe

Șampoane de clarificare: Cum se decide dacă Aveți nevoie de unul și cum să faceți propriul dvs.

Pin