Pot Să Fac Gogoși Cu Un Amestec De Tort?

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Începeți să terminați: 1 oră credit: YekoPhotoStudio / iStock / Getty Images Gogoașele de casă oferă o oportunitate pentru creativitate în aspect și gust. Gogoșii proaspeți, fierbinți, fac în fiecare dimineață un pic mai special, dar nu trebuie să vă bazați pe programul dvs. de coacere locală. Veți avea nevoie de niște tigăi speciale pentru a obține forma caracteristică, deși puteți înlocui tăvile de muffin dacă nu veți pierde gaura din centru. Aceasta este adaptata dintr-o reteta publicata de Betty Crocker Ingrediente Spray de gatit

3/4 cupa amestec de tort, orice aroma

1/2 linguriță sare

3/4 ceașcă lapte - lapte integral pentru o gogoasă mai bogată sau 2% pentru o versiune cu calorii inferioare

  • 2 ouă, bătut
  • de aromă
  • 1 lingură plus 1 linguriță de apă sau lichior aromatizat
  • Coloranți alimentari, opțional
  • Sprinkles, nuci tăiați, nucă de cocos și alte toppinguri opționale
  • . Coaceți 2 gogoși sau cutii de brioșă cu spray de gătit.
  • Într-un castron mare sau într-un mixer de stand, amestecați amestecul de tort, amestecul de biscuiți, zahăr și sare până când se combină bine. Într-un castron separat, biciuiți ouăle și laptele împreună. Adăugați ingredientele lichide la uscat și amestecați la viteză mică până când acestea sunt combinate. Se agită pe viteză medie-mare timp de 2 minute pentru a încorpora aerul în amestec. Acest lucru va ajuta gogoșii să păstreze o textura ușoară și pufoasă.
  • Așezați aluatul în ghivecele pregătite pentru gogoașă. Nu supraîncărcați. Bastonul nu trebuie să vină mai mult de 3/4 din drum spre partea de sus pentru a lăsa loc pentru a se ridica. Coaceți pe suportul central timp de 8 până la 10 minute, rotiți oală la jumătatea timpului de gătire. Gogoșii se fac când o scobitoare introdusă în cea mai groasă parte iese curată sau când se întorc când este atinsă ușor. Dacă utilizați cutii de muffin, gogoșii pot dura un minut suplimentar sau 2 pentru a găti complet. Bazați-vă pe metoda de scobitură pentru a testa mai mult decât timpul.
  • Răciți gogoșii în tigaie timp de 10 minute, apoi îndepărtați-le într-un suport de răcire. Lăsați gogoșii să se răcească la aproape temperatura camerei.
  • În timp ce gogoșii se răcesc, amestecați glazura și apa într-un castron larg pentru a forma o glazură. Adăugați coloranți alimentari dacă doriți. Când gogoșii sunt destul de răcoroși să se ocupe, înmoaieți jumătatea superioară în glazură și reveniți la suportul de răcire. Acoperiti cu stropi, nuci tocate, nuca de cocos toastata sau alte topping-uri, dupa dorinta.
  • Sfaturi

Experimentati cu diferite combinatii de arome de coacere si glazurare

Lichioruri aromatizate pentru apa in glazura. gogoși clasice glazurate. Lichiorul de cafea și ciocolata funcționează bine împreună, ca și glazura de vanilie și lichiorul de portocale.

Pentru o versiune fără gluten, înlocuiți pur și simplu amestecul de tort fără gluten și amestecul de biscuiți. În funcție de marca amestecului de tort pe care îl alegeți, poate fi necesar să adăugați o lingură suplimentară sau 2 de lapte la aluat pentru a obține o coerență între aluatul de tort și aluatul de biscuiți.

Avertismente

Asigurați-vă că gogoșii sunt răciți complet înainte de a mânca pentru a evita arsurile

Pin