Eticheta De Îmbrăcăminte Pentru Femei Peste 50

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Semnul de jumătate de secol nu mai este un scor de moarte matronic al modătății pe care o făcea odinioară. Au dispărut zilele unor pantaloni scurți de genunchi și al unor camasi înflorite. Puteți să vă mențineți în tendință, să vă plăcească tipul corpului și să vă exprimați stilul frumos peste vârsta de cincizeci de ani. Regulile de îmbrăcăminte sunt oarecum mai stricte pe măsură ce îmbătrâniți, dar liniile directoare sunt acolo pentru a vă proteja de supraexpunerea și jena. Găsiți stilul dvs. sofisticat este un privilegiu pe care l-ați câștigat.

credit: Ralf Nau / Digital Vision / Getty Images Cincizeci este o epocă care vine cu orientările de modă

Credit: Jack Hollingsworth / Photodisc / Getty Images V-gâturile sunt măgulitoare

Dacă nu vrei să fii confundat cu Samantha din Sex și din oraș, dă-ți halterele și cisternele la caritate. În plus față de pericolul de a expune scindarea care este crepusă de la expunerea la soare, riscați să apară exagerat și ieftin prin expunerea atât a umerilor cât și a decoltei în timpul zilei. Un gât-v-ul este extrem de măgulitor și un v-laudă oferă un recurs sexual atât de sofisticat. Un guler clare este întotdeauna ascuțit și lustruit pentru afaceri. Un gât rundă ocazional este bine pentru petrecere a timpului liber, dar o lingură sau gât în ​​formă de V este, în general, mai atractivă. Ar trebui să fie rezervate pentru îmbrăcăminte de seară și adâncime de vară, iar stilurile fără bretele ar trebui să fie evitate după vârsta de cincizeci de ani.

Pantaloni

credit: Digital Vision./Digital Vision / Getty Images Pantalonii rămași sunt o pantaloni obișnuiți pentru femeile de peste cincizeci.

Pantalonii și bluzele cu picior sau pantofi sunt cel mai măgulitoare și potrivit pentru femeile de peste cincizeci de ani. Stilurile și picioarele subțire sunt prea strânse și tind să măgulească un picior îngust și tineresc mai mult decât o formă de picior femeie. Culturile sau caprifoanele din kaki și negru sunt capse de vară bune, dar pantalonii scurți nu ar trebui să fie mai înalți pe picior decât un centimetru deasupra genunchiului. Pe lângă deghizarea varicelor și a celulitei, această lungime este dictată și pentru moda. Pantalonii din față sunt mai puțin matroni și mai subțiri decât pantalonii pliați. Alegeți blugi într-un finisaj întunecat pentru un aspect elegant și sofisticat și evitați denimul împodobit cu știfturi sau bijuterii.

Fuste și rochii

credit: Digital Vision / Photodisc / Getty Images Femeie matură într-o fustă florală

arata cel mai bine intr-o fusta cu creioane sau un stil de a-si schimba stilul. Lungimea este cea mai bună la genunchi sau la un centimetru deasupra, la cel mai scurt timp. Fuste care au lovit vițelul la jumătatea distanței dintre genunchi și gleznă au tendința de a părea frumpi și de a da un aer matron la tinuta ta - acest lucru ar trebui evitat. Fuste și rochii lungi ar trebui să fie rezervate pentru ocazii de seară, deși o teacă de cocktail elegant este potrivită pentru astfel de ocazii. Rochiile într-un stil de înfășurare alunecă pe talie și creează o formă de clepsidră mai mult, la fel ca și stilurile țesute. Drapey stiluri de tunică chiffon, cum ar fi îmbrăcăminte fără formă, cu jachete margele adesea oferite pentru mamele de mireasa sau mirele ar trebui să fie evitată în favoarea de ceva mai flatând pentru figura dvs.

Pantofi

credit: Digital Vision./Photodisc/Getty Imagini Alegeti pantofii cu sprijin bun

Picioarele dvs. au nevoie de mai mult suport acum, si incaltamintea pantofilor este importanta - cumparati astfel cateva insertii de sprijin pentru arc la farmacie pentru pantofii dumneavoastra preferati. Când faceți cumpărături pentru pantofi noi, aveți conștiință de confort și alegeți un pantof care nu este prea plat. După vârsta de cincizeci de ani, buzunarele trebuie purtate numai la malul mării sau pe plajă. O sandală cu pene este o alternativă sofisticată de vară. În toamna și iarna, o stivă de boot cu toc sau bootie din piele neagră aratată lustruită cu pantaloni și pompe de vârf în piele de tonă nudă prelungește linia piciorului cu o fustă. Dacă selectați un călc superior, alegeți un pantof cu o ușoară platformă pentru a compensa presiunea de pe toe. Evitați gafa obișnuită de a purta pantofi de atletism pentru a face comisioane - aceștia aparțin în sala de gimnastică dacă nu doriți să apară dezgustător.

Accesorii

credit: Siri Stafford / Lifesize / Getty Images Purtați un colier stilat

ai împlinit vârsta de cincizeci ani nu înseamnă că ești blocat purtând perle de bunică sau o broșă mare de șorț. Dacă nu dețineți știfturi diamante, acum este momentul să obțineți o pereche dacă vă puteți permite (sau câteva imitații bune precum zirconiul) deoarece acestea sunt o bază esențială pentru femeile în vârstă. Poți purta o brățară de aur sau argintiu, sau un lanț scurt, cu un pandantiv de afirmație, ca un ochi tigru, de interes. Dacă purtați cercei, alegeți fie o brățară sau un colier pentru a evita aspectul flashy sau overdone. Cercetiile Hoop sunt elegante, dar cerceii care atarnau, in special cele cu cristale sau bijuterii, tind sa scada aspectul liniei maxilarului, atragandu-se atentia asupra oricarei sclipiri din acea zona.

Pin