Stiluri De Păr Cool & Easy Pentru Fete

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Fiecare fată dorește o coafură rece care este rapidă și ușor de tras. Atingerea și aspectul frumos care este rapid și simplu nu este întotdeauna ușor pentru unele fete. Nu vă mulțumiți pentru stiluri plictisitoare și complicate, care vă vor lăsa să căutați generic. Aveți posibilitatea să creați aspectul care este fără efort, dar șic. Cu câteva sfaturi și trucuri, veți avea cele mai fierbinți trese în jurul valorii de

credit: fizkes / iStock / GettyImages Stiluri de păr răcoritoare ușor pentru fete

[things_needed_1]

Coadă de mare volum

Nu fi mai ușor. Spălați și suflați-vă părul și asigurați-vă că adăugați un agent de protecție termică înainte de uscare. Când uscați suflați la început, folosiți-vă numai mâinile pentru a vă răsturna părul pentru a obține cel puțin 50% uscat. Apoi, utilizați o perie cu palete și un spray volumizant pentru a termina uscarea. Când se usucă complet, părul va fi drept, dar va avea și volum. Împărțiți părul pe o parte și strângeți-l într-o coadă de cal. Înfășurați o secțiune de păr de 1 inch din jurul elasticului pentru al ascunde. Finalizați acest aspect cu spray de păr.

Stilul de pat cu textură

Rularea din pat nu a fost niciodată atât de chic. Combuiți părul nestemat și aplicați un par de păr netezitor. Îndepărtați balsamul de răcorire și apoi udați capetele părului cu o sticlă de pulverizare, astfel încât acestea sunt ușor umezite. Nu înmuiați părul, așa cum veți face stilul șiret. Luați un gel de texturi sau spray și aplicați-l pe păr. Apoi, înlăturați-vă capetele pentru a crea un val în păr. Finisați aspectul cu un spray strălucitor.

Partea laterală cu spirală

Acest aspect este ușor și se poate face cu câteva minute în grabă. Luați părul curat care este drept sau curat și aplicați un ser de strălucire părului. Tipurile de păr fin trebuie să lucreze serul cu ajutorul unui pieptene. Împingeți serul cu degetele, dacă părul dvs. este cret. Împărțiți părul pe o parte și faceți o panglică de-a lungul părții dvs. Panglica nu trebuie să meargă mai departe decât urechea ta. Asigurați-vă panglica cu o clemă pentru păr. Finisați stilul cu spray de păr pentru a ține panglica.

Bărbați mici

Acest aspect este simplu și va funcționa pe părul creț sau drept. Fetele cu păr scurt vor găsi acest stil dificil de gestionat. Pieptul de păr și de a face o parte. Strângeți părul și răsuciți-o o dată pe partea stângă sau dreaptă. Asigurați-vă că părul este elastic și utilizați ace de bobi pentru a vă asigura bine. Spray-un strop de stralucire pe par pentru a spori stralucirea și combate frizz. Finisați stilul cu spray de păr și cu bandă de susținere

Resurse

Idei de păr pentru fetițe Idei de păr pentru păr

Pin