Diferența Dintre Făina De Toate Destinațiile Și Amestecul De Creveți

Amestecul de clătite și făina de uz general rămân două capse în bucătăria americană. Desi cele doua arata acelasi aspect, ele nu sunt neaparat acelasi lucru.

Afla cum sa-ti faci propriul amestec de panglici la h

Care este diferenta?

Desi faina ramane ingredientul principal in majoritatea se amestecă clădiri, făină în sine este doar cereale fin măcinate. Făină de toate felurile vine din grâu

Ce este făină cu destinație generală?

Făina de uz general provine din grâu. Așa cum sugerează și numele, folosiți această făină pentru toate nevoile de gătit și de coacere, cum ar fi clătite, pâine și sosuri.

Cum este făina de uz general diferită?

"Tot scop" înseamnă că nu are nici un nivel ridicat, de proteine. Utilizările din făină de pâine bogată în proteine ​​includ fabricarea produselor de drojdie. Făina de tort cu conținut scăzut de proteine ​​este potrivită pentru coacerea mai ușoară, cum ar fi prăjiturile și biscuiții. Făina AP este chiar în mijloc, datorită combinației de grăsimi cu conținut ridicat de proteine ​​și de proteine ​​cu conținut scăzut de proteine ​​care sunt făcute cu.

Ce este Pancake Mix?

Amestecul de pancake este făină cu alte ingrediente amestecate. Amestecurile conțin ouă sub formă de pudră și lapte praf, în timp ce altele conțin numai făină și agenți de creștere și solicită consumatorului să adauge ingrediente umede.

În loc să cumpărați amestec de clătite, încercați să faceți ceva la domiciliu. Adăugați împreună 4 cești de făină, 1/3 cești de scurtare, 1/3 cești de lapte praf, 1/3 cești de zahăr brun, 1 linguriță de praf de copt și un vârf de sare. Se amestecă bine împreună și se spală bucățele de scurtare cu o furculiță până când amestecul arată ca făină de porumb. Când sunteți pregătit să gătiți, amestecați într-un singur ou și suficientă apă pentru a se potrivi cu gustul dvs.