Lumânări De Casă De Miere Peppermint-Pine

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Lumanari parfumate par să fie festive și minunate în teorie, dar adevărul este că ele sunt adesea un fel de greață. Lumanari convenționale sunt de obicei făcute cu ceară de parafină, derivată din petrol și cunoscută a fi toxică. Aromele artificiale folosite sunt la fel de rele, deoarece constau într-un cocktail nedeclarat de substanțe chimice și pot fi extrem de alergene. Nu este nevoie de toate acestea atunci când lumânările DIY parfumate sunt atât de ușor, ca să nu mai vorbim de distracție de făcut.

credit: Unsplash

Încercați acest amestec cu o notă de sus de mentă, note de mijloc de pin și note de bază de vanilie pentru o lumânare cu adevărat sublimă, care nu este atât de dulce. (Nu este o persoană vanilie? Înlocuiți extractul de vanilie cu 20 de picături de ulei esențial de tămâie.) Va umple casa cu o bucurie de sărbătoare și va aduce bucurie oricui este suficient de norocos să o primească ca un cadou. Serios, cine nu iubește o comoară unică, manuală, de asemenea funcțională?

Ingrediente și consumabile:

  • Wick
  • Penny
  • Creion sau bețișor
  • 1 1/3 Ceară de soia de cupă
  • 30 picături de ulei esențial de menta
  • 50 picături de ulei esențial de pin
  • 1/8 linguriță extract de vanilie
  • Borcan de sticlă rezistent la căldură

Instrucțiuni:

  1. dintr-un fitil până la un penny, cu nodul centrat pe penny.
  2. Tăiați fitilul astfel încât să fie suficient de lung pentru a lăsa penny să stea plat în partea de jos a borcanului, în timp ce celălalt capăt al fitilului poate fi legat de un creion sau un bețișor care se va depune pe marginea borcanului pentru a păstra fitilul centrat, drept și întins ca ceara se răcește. Puneți celălalt capăt al fitilului pe creion sau bețișor
  3. Se cristalizează într-un cazan dublu la foc mediu până se topește, apoi se îndepărtează din căldură
  4. Se adaugă uleiuri esențiale și extract de vanilie și se amestecă bine pentru a se combina.
  5. Se toarnă puțin din ceara topită în centrul fundului vasului. Așezați rapid penny deasupra ceara pentru a se lipi înainte de a se usca și așezați creionul pe marginea borcanului.
  6. Turnați încet restul ceara în borcan, ținând fitilul cât mai concentrat posibil. Umpleți borcanul la aproximativ un centimetru sub deschidere.
  7. Lăsați ceara să se usuce timp de una până la două zile. Odată uscat, tăiați fitilul la ½ inch.
  8. Aprindeți-vă și bucurați-vă!
Pin