Yoga Beată Este Un Lucru - Iată De Ce

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

"Yoga beată". Sunete minunat . Vinul și yoga combinate sunt practic duo-ul perfect. Cu toate acestea, este eficient sau sigur? Înainte de a veni în cămilă, puneți-vă cu un pahar de vin în mână, obțineți detalii cu privire la această nouă tendință.

credit: Instagram: @kathrynbudig

Din fericire am vorbit cu Eli Walker, instructor de yoga și fondator al Drunk Yoga York City, pentru a discuta cum funcționează conceptul ei de clasă

"Drink Yoga este o nouă clasă de yoga pe care am creat-o pentru a face yoga mai accesibilă pentru mai mulți oameni. baruri pentru a fi ridicate de către comunitate, astfel încât vinul din clasa mea este conceput pentru a aduce oamenii împreună ", spune ea. Și, pe măsură ce primești doar o lumină ușoară, e în siguranță. De fapt, nu vă puteți reumple sticla în timpul porțiunii de yoga, care este de aproximativ 30-45 de minute, dacă nu vă vărsați (ceea ce se poate întâmpla).

De obicei, durează aproximativ 90 de minute în total, amestecând în prealabil la bar pentru a vă relaxa și a vă simți confortabil cu mulțimea. În plus, există cercetări chiar dacă pozițiile de yoga pot stimula unitatea sexuală, deci adăugați un anumit vin la amestec și niciodată nu știți cum va afecta starea de spirit după aceea.

Povestea și beneficiile

"Am venit cu Ideea de a bea yoga cu doar cateva luni in urma.Am auzit o multime de prieteni spunandu-mi ca sunt prea frica sa incerce yoga pentru ca nu sunt flexibili si ca ei nu au vrut sa se faca prost de ei insisi intr- "într-o seară din septembrie, am ieșit cu niște prieteni la Gray Lady, un bar pe care l-am folosit la barman, imediat după ce am absolvit NYU, și m-am prins cu unul dintre proprietari. i-am spus "Sunt acum un profesor de yoga" și a spus: "Trebuie să fac yoga. Nu-mi pot atinge degetele de la picioare". Apoi a continuat să atingă degetele de la picioare - la care a comentat: "Oh, cred că pot atinge degetele de la picioare când sunt beat". Apoi, aproape în glumă, i-am spus: "Atunci, hai să facem beție Yoga!" Dar mi-am dat seama imediat că era o idee strălucită ", spune ea.

După cum puteți spune de la origine, Drunk Yoga este grozav pentru începătorii care ar putea fi speriați încercând să coboare în jos câinele sau războinicul II prezintă într-o cameră plină yoghine experimentate.

"Yoga-ul va aduce apoi la tine, permițându-i începătorilor un spațiu sigur pentru a se distra în învățarea de a-și mișca corpul într-o manieră conștientă. Este o experiență neconvențională menită să ajute oamenii să se ușureze". Experiența este plină de râs și înălțătoare, menită să reunească comunitatea într-o atmosferă plină de compasiune și fără comportament, cu înțelegerea că fericirea este sănătatea ", spune ea.

Este de asemenea o modalitate ușoară și plăcută de a se întâlni oameni sau găzduiește o activitate a fetelor, unde toți puteți să vă lăsați într-o singură bară și să vă antrenați. "Este distractiv și la modă, deoarece este o rotire unică pe clasele vinyasa populare, dar cu o presiune mai mică pentru a fi perfectă. Este distractiv deoarece este conceput special pentru a aduce împreună prietenii, partenerii și colegii. exercițiile de partener predate cu vin în mână în timpul orelor de curs), "spune ea.

Și este încă o provocare. Sunteți testat la turnarea vinului sau luați gogoși în timp ce efectuați diferite poziții de yoga, cum ar fi copacul. Integrarea consumului de vin în exerciții face ca atmosfera să fie luminoasă și jucăușă, în timp ce încă tonifiind acel nucleu. Deci, adunați un grup sau mergeți solo pentru vin și un antrenament.

Pin