Creșterea Propriilor Legume Nu Este Întotdeauna La Fel De Ușoară Ca Sună. Ai Cumpărat O Cutie De Plantare Și Niște Pământ, Semințe De Legume Plantate Și N-Ai Văzut Niciodată Ceva Să Crească - Sau Ceva A Început Să Crească, Dar A Dispărut Încet. Suna Familiar? Dacă Nu Crezi Că Lucrurile Cresc - Sau Rămâi În Viață - În Grădina De Legume, Nu Ești Singur. S-Ar Putea Să Nu Aveți Degetul Cel Mai Verde (Este Ok - Nici Noi), Dar Asta Nu Înseamnă Că Nu Poți Crește O Grădină Plină De Viață. Prin Multe Înc

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Nu exagerăm atunci când spunem că dovlecelul este foarte ușor să crească. Încercați să cumpărați o plantă de dovlecel la grădina dvs. locală și să o plantați în grădină cu o mulțime de spațiu în jurul ei - pentru că acest lucru se va dezvolta și rapid. Destul de curând, veți avea zucchini care iese din urechi și o veți da departe prietenilor și vecinilor (total acolo).

Roșii

Roșiile iubesc soarele, deci asigurați-vă că le plantați într-un loc care este insorita cea mai mare parte a zilei. Plantele în sine sunt destul de inimioare și se ridică la ceva foarte mult (atâta timp cât au apă!). E nevoie de ceva timp să crești, dar odată ce ajung acolo, vei avea o grămadă de roșii deodată - oricine ar face capra salate? Vă recomandăm să puneți niște cabluri în jurul plantelor de tomate pentru a ține creaturile. Veverițele iubesc roșiile - am învățat acest lucru pe calea cea mai grea!

Ierburi

De departe cel mai ușor de crescut, adăugând ierburi în grădina dvs. de legume va păstra preparatele tale pline de aromă pe tot parcursul anului. Puteți cumpăra majoritatea plantelor deja stabilite în ghivece la grădiniță (față de cumpărarea de semințe) - considerăm că acest lucru este un pic mai ușor. Vasul preferă un loc însorit cald, rozmarinul poate fi plantat în soare sau umbră, iar arpagicul poate trata practic orice tip de sol sau nivelul soarelui. Bonus: multe dintre aceste ierburi de mare gust pot ajuta de asemenea la păstrarea dăunătorilor - astfel de câștig-câștig!

Ceapă verde

Unul dintre lucrurile noastre preferate de a crește, puteți folosi de fapt resturi alimentare aveați de gând să aruncați) pentru a obține plante verzi de ceapă. Pentru a-ți înmuiți ceapa, puneți capetele (rădăcina în jos) într-o ceașcă cu apă și lăsați să stea câteva zile lângă o fereastră. Odată ce ați crescut, transferați ceapa în grădina dvs. Atât de simplu de cultivat și de o legumă atât de versatilă pe care o aveți la îndemână în grădină!

Fasole verde

Fasolea este una dintre cele mai ușoare legume care trebuie să crească și să rămână în viață. Deoarece nu sunt susceptibile la multe dăunători și boli, și cresc ușor atunci când sunt plantate ca sămânță, într-adevăr nu trebuie să puneți prea multă muncă (în afară de udare desigur!). Indiferent dacă alegeți să cresteți mazăre sau fructe verzi obișnuite, sunteți destul de mult garantat să obțineți o recoltă bogată fără prea mult efort.

Orice alte legume pe care le puteți dezvolta fără probleme? Vă rugăm să ne comunicați - ne-ar place să auzim!

Pin