Tonicul Ușor De Curcuma Care Vă Va Vindeca Mușchii

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Până acum, probabil sunteți conștient de beneficiile majore antiinflamatoare ale rădăcinii turmericului. Dar ceea ce este posibil să nu știți este că atunci când este amestecat cu alte ierburi, mirodenii și rădăcini, este mult mai bio-disponibil pentru a ajuta corpul să-l digere. Andrea Candee, MS, MSC, explică: "Beneficiile minunate ale turmericului nu sunt pe deplin experimentate până când acesta este în combinație cu anumite alte plante botanice, deoarece nu este o plantă ușor absorbită pe cont propriu." credit: LEAFtv ți-am arătat cum să faci lapte de aur la domiciliu, dar tocmai am descoperit Tonerul Turmeric de Ziua Următoarei Alimente și este destul de mult aici, la LEAFtv, aici. Este un borcan plin de ingrediente organice incredibile, cum ar fi turmeric, schisandra berry, boswellia, păstăi de cardamom, cuișoare, scorțișoară, piper negru și ghimbir. Andrea explică: "Adăugarea plantelor adaptogene și antioxidante în Daily Turmeric Tonic mărește avantajele anti-inflamatorii și imune de stimulare a turmericului, precum și absorbția acestuia."

credit: LEAFtv

Doar o cuvă cu apă fierbinte, poate ceva nuc de nucă și unt de nucă de cocos sau ghee și ești bine să pleci. Am băut multe din acestea pe recenta mea curățare, în loc de cafea, și este una dintre capacele mele preferate de noapte în timp ce binging Netflix. Ea este vegană, non-OMG, organică, fără gluten, fără zahăr, fără lapte, fără paleo și cu ceto.

În cazul în care vă întrebați, aici sunt câteva dintre beneficiile majore pentru sănătate ale Daily Turmeric Tonic, în afară de cele evidente, datorită alimentelor suplimentare:

Turmeric

Ați demonstrat clinic antiinflamator, plante antioxidante care pot ajuta la reducerea durerilor articulare, menținerea unui flux sanguin sănătos și prevenirea cancerului

Schisandra Berry

planta adaptogenica care a fost folosita in medicina traditionala chineza pentru beneficiile anti-imbatranire, imbunatatirea imunitatii, antiinflamare, promovarea claritatii mentale, imbunatatirea dispozitiei si chiar protectia impotriva cancerului si a bolii Alzheimer

Boswellia

. de asemenea, o plantă adaptabilă, numită și craniul, cunoscută pentru calitățile sale antiinflamatoare și dureroase puternice. Este un medicament care ajuta la reducerea inflamatiei si a articulatiilor, imbunatateste digestia si circulatia.

Cardamom

Folosit in medicina ayurvedica ca remediu pentru inflamatie, combaterea infectiilor si protejarea impotriva cancerului

Scortisoara

Pastreaza inima ta sanatoasa, reduce inflamatia, trateaza durerea si este incarcata cu antioxidanti

Cuiburi

Ambalate cu antioxidanti si ajuta la reducerea naturala a inflamatiei si durerii.

Piper negru

Acest lucru îmbunătățește biodisponibilitatea plantelor, în special a turmericului.

Capul dreapta în acest fel pentru a verifica zilnic Turmeric Tonic, $ 18.95

Pin