Uleiuri Esențiale Pentru A Elimina Limfurile

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Sistemul limfatic îndepărtează deșeurile din organism și acționează ca un sistem de filtrare a bacteriilor. De asemenea, conține limfocite care fac parte din sistemul imunitar. Atunci când organismul are exces de toxine, sistemul limfatic poate deveni supraîncărcat. Uleiurile esențiale oferă o cale naturală de curățare a sistemului limfatic. Uleiul esențial este extras din plante, arbori și arbuști și este în mod esențial parte a sistemului imunitar.

Extractele de plante au fost folosite pentru vindecare de mai mulți ani

Importanța

Un corp uman are mai mult fluid în sistemul limfatic decât în ​​sânge.

Sistemul limfatic oferă o funcție vitală pentru organism. Circulă în organism și transportă oxigen, alimente și căldură. De asemenea, funcționează ca un loc de colectare pentru toxinele din sânge. Sistemul limfatic nu este "pompat" pe tot corpul ca sângele. Lipsa exercițiilor fizice poate face ca sistemul limfatic să rămână stagnat, iar deșeurile să nu fie eliminate. Se pot acumula toxine excesive. Curățarea sistemului limfatic este importantă și uleiurile esențiale pot ajuta în curățare.

Uleiuri pentru curățarea limfei

Două uleiuri benefice pentru sistemul limfatic, potrivit tratamentului alternativ de artrită, sunt lemnul de cedru și fenicul. Lemnul de cedru este considerat liniștitor și încălzit. Uleiul esențial este utilizat pentru a decongestiona limfa, precum și pentru a îmbunătăți circulația generală și arterele de deblocare. Fenicul curăță limfa, lucrând pentru a îndepărta lichidul care este reținut. Fenicul nu trebuie utilizat la copii.

Drenaj limfatic manual

Prin metode holistice cum ar fi masajul, sistemul limfatic poate fi "drenat" sau stimulat să funcționeze. Uleiurile esențiale pot fi adăugate la un ulei de masaj care îmbunătățește drenajul limfatic manual. Incizia, isopul, grapefruitul și lavanda ajuta la înmuierea țesutului cicatrizat în sistem și la intensificarea circulației în combinație cu masajul.

Siguranța uleiului esențial

Datorită rezistenței uleiurilor esențiale, acestea nu trebuie utilizate în mod obișnuit fără a le dilua. Câteva picături de ulei puternic trebuie adăugate la un ulei "transportator", loțiune sau apă (de obicei o baie). Purtătorul poate fi un alt ulei, cum ar fi uleiul de migdale dulci. Uleiurile esențiale sunt destinate utilizării externe, cu excepția cazului în care este indicat altfel de către un medic holistic de îngrijire a sănătății. Nu luați uleiul în ochi, nas sau gură. Nu folosiți niciodată nediluat. Reduceți cantitatea de ulei la jumătate pentru copii, persoanele care se recuperează de la o afecțiune sau persoanele în vârstă. Nu utilizați atunci când sunteți însărcinată sau dacă aveți probleme de tensiune arterială

Funcția

Uleiul esențial este aplicat pe piele și este absorbit de corp. Uleiul intră în sânge și lucrează pentru a curăța limfa. Așteptați să vedeți secreția de mucus din locuri precum nasul, gâtul, ochii, urechile și pielea.

Pin