Margaritas

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Margarita vine în multe arome, printre care clasicul, căpșunul, mango-ul și zmeura, pot fi servite pe stânci sau înghețate. Ei au un gust răcoritor și merg bine cu alimente care își aduc esența lor de citrice. Se poate planifica o masă întreagă care să însoțească margarita. Pentru cocktail-uri, un set bufet-stil de completare aperitive și deserturi va amplifica aroma de margarita.

Arome de Margarita pot fi amestecate pentru a face o băutură congelate unic

Aperitive

sortare condimente în feluri de mâncare separate permite oaspeților experimentați cu diferite combinații.

O temă mexicană funcționează cel mai bine cu margarita. Fasolele de fasole și șapte straturi trebuie servite cu diferite chipsuri de tortilla, făcute cu porumb albastru, alb și galben. Nachos face un delicios aperitiv fierbinte. Acestea sunt ușor de făcut, luând o coală de cocteilă și umplând cu chipsuri de tortilla și adăugând toppinguri la alegere, cum ar fi queso și pui gătit sau creveți și coaceți în cuptor la 350 de grade timp de 10 minute. În cazul mai multor apetisante creative, quesadillas umplute cu pui, brânză sau legume și taquitos - miniatură, înfășurate tacos de coajă moale, care sunt prăjite în pâine - vor condimenta

Salatele

Alegerea alimentelor cu culori vibrante va adăuga tema mexicană

Este important să alegeți ingrediente care să completeze aroma de citrice din margarita. Pentru margarita clasică, folosiți vinaigret de var sau de lamaie, astfel încât pansamentul nu depășește gustul cocktailului; zmeura sau vinaigrettele de căpșuni funcționează cel mai bine pentru margarita aromatizată. Aroma margarită trebuie inclusă în salată. De exemplu, piept de pui sau creveți ar trebui să fie marinate în nectar de mango sau lime, lamaie sau suc de portocale înainte de gratare. Pentru a da culorii vibrante salatei și o lovitură îndrăzneață, adăugați căpșuni, struguri, portocale mandarine, roșii de cireșe, ardei roșii prăjiți și ardei portocalii, galben și verde. Salatele de salată trebuie să includă verdeață mesclun, câmp sau bebeluș pentru o aromă îndrăzneață.

Entrees

Bucurați-vă de mâncăruri în exterior prin activarea grătarului în zilele fierbinți de vară

Un entrée clasic de pereche cu margaritas este fajitas. Fie că este ușoară, medie sau picantă, citrul răcoros al cocktailului va echilibra gustul său de foc. Puiul sau creveții trebuie să fie înnegrite sau marinate în suc de lămâie sau glazură de chili. Legumele însoțitoare ar trebui să includă salată verde, roșii cubulete, ciuperci, ceapă și ardei grași. Salsa, guacamolul și smântâna trebuie așezate pe o parte.

Pentru un tarif mai ușor, pot fi servite peste orez carne de pui, creveți și legume. Legume care sunt suficiente pentru bastoanele kabob includ suc de vară, dovlecei, roșii de cireșe și inimă de anghinare.

Deserturi

Barwarele pot fi folosite ca și cesti de desert

deoarece margarita este fie dulce, fie tartă. ușoară. Plasarea unei varietăți de fructe de pădure în feluri de mâncare delicioase și adăugarea de ciuperci de ghimbir sau sâmburi de lămâie poate face jazz în cupe de fructe. Aromele de arome ar trebui să fie alese în aceeași familie ca aroma margarită. O margarită de zmeură ar merge bine cu sorb de afine, în timp ce sorbetul de lamaie ar fi mai bine să completeze o margarită clasică. Cremătura cremei brulee, plăcintei de var sau de cocos ar echilibra tartinea unui margarit clasic

Pin