Instrucțiuni Pentru Bile De Aluat Pizza Pentru Înghețată

Aluatul de pizza congelat poate fi folosit pentru a face pizza, dar poate fi de asemenea folosit pentru a face calzone, pâine italiană și multe alte rețete. Aluatul înghețat este ușor de păstrat și poate fi dezghețat destul de repede și fără nici o atenție, dar ca toate aluatul de drojdie necesită un timp pentru a se ridica. Când lucrați cu aluat înghețat amintiți-vă să nu-l prea fierbinte, care va ucide drojdie, și lăsați-o să se dezghețe și să se ridice înainte de perforare sau de a lucra cu ea.

pizza de casa poate fi făcut foarte ușor din aluat înghețat

Pasul 1

Se amestecă ușor aluatul într-o zi întreagă prin plasarea aluatului înghețat într-un castron mare. Pulverizați ușor bilele de aluat cu spray de ulei de gătit. Acoperiți vasul cu o cârpă umedă sau prosop de bucătărie și lăsați-l singur pe un contor sau într-un cuptor oprit timp de 4 până la 10 ore. Această metodă funcționează foarte bine dacă trageți aluatul dimineața înainte de a merge la lucru și utilizați-o când vă întoarceți acasă seara.

Pasul 2

Se amestecă aluatul în câteva ore prin plasarea aluatului înghețat în un bol mare. Pulverizați ușor bilele de aluat cu pulverizatorul de ulei de gătit prin pulverizare. Acoperiți vasul cu o cârpă umedă. Așezați vasul într-o locație caldă, dar nu fierbinte, cum ar fi un cuptor cu lumina cuptorului pe sau deasupra unui radiator. Lasati aluatul sa se dezghete si sa se ridice timp de 2 pana la 4 ore, dupa care va fi gata de utilizare in orice reteta.

Pasul 3

Se usuca aluatul in aproximativ 30 de minute prin plasarea aluatului intr-o punga de plastic sigilata. Nu sigilați sacul deoarece drojdia din aluat va trebui să respire în timp ce se dezghetează. Umpleți un castron mare cu apă rece și puneți aluatul în apă. Punga va păstra aluatul uscat, dar partea superioară a pungii trebuie ținută deasupra suprafeței apei. Odată ce bilele de aluat se topesc, lăsați-l să se ridice timp de 45 de minute într-un castron mare, apoi utilizați în orice rețetă la alegerea dvs.