Identificarea Cizmelor Frye

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Fondată în 1863, Frye este cel mai vechi producător de bocare continuă din Statele Unite, iar stilurile sale robuste și recunoscute continuă să fie prezente în astăzi. Cum vă identificați stilurile potrivite pentru cizmele Frye?

Semnificația

Încă din anul 1863, cizmele Frye au avut un caracter distinctiv pentru fețele lor din piele naturală, din piele naturală și tălpi de cauciuc premium. După ce John A. Frye a cobbled prima pereche pentru trupele de război civil, cizmele au evoluat, dar au rămas legate de calitatea lor de calitate.

Caracteristicile de încărcare a călătoriilor

Cizmele de călărie au un exterior neted fără podoabe. Frânghiile de călărie Frye au socuri absorbante de șoc, tălpi interioare amortizate, călcâi înălțate și curele de tracțiune. Unele stiluri au fermoare din alamă antică și, la fel ca toate cizmele Frye, au fețe din piele și tălpi de cauciuc.

Caracteristici de încărcare a muncitorilor

Indiferent de locul de muncă pe care îl faci, Frye face cizme rezistente. Cu talpi și șireturi neoprenice foarte groase, rezistente la ulei, stilul popular de inginer are o curele rotunjite și buzunare reglabile pe arbore, în material din nichel. Logger-ul de dantela are o talpa pentru tractiune suplimentara.

Istoria campusului de boot

Stilul hamului a fost reintrodus in anii '60 ca si boot-ul campusului si a fost un hit cu tineri trendsetteri de atunci. Stilul tradițional Campus elimină catarama hardware și adaugă detaliile occidentale pe un călcâi voluminos și un călcâi oblic. Alte caracteristici sportive de tip fold-over sport sau detalii de piele.

Caracteristicile de încărcare a caroseriei

Caracteristica distinctă a cizmelor Frye (stilul inițial Frye) este inelul de alamă din alamă și patul pătrat. Alte stiluri au adăugat detalii despre hardware pe arbore.

Considerații

Cu o istorie atât de lungă, cizmele de epocă Frye sunt disponibile la magazinele de epocă, magazinele de spionaj și pe eBay. Este greu să falsifici un portbagaj original Frye, dar asigurați-vă că căutați amprenta din interiorul arborelui și sigla Frye pe fundul tălpii

Pin