Eclipsa Lunara Plina In Leu: Ce Trebuie Sa Stii

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

La 5:27 am PST pe 31 ianuarie, sezonul de eclipsa va incepe cu o Eclipsa Lunara Plina in Leo

Credit: Riccardo De Benedictis | Flickr

Ce este o Eclipsa Lunară?

Eclipsa Lunară este o perioadă în care Luna este scăldată în umbra Pământului, în timp ce cele două corpuri celeste împărtășesc aceeași cale ecliptică. De obicei, în timpul unei Lună Plină, fața Lunii este luminată, dar în timpul unei Eclipse Lunare Plătești, luna este ascunsă.

Ce înseamnă asta?

Luna Full Moon marchează sfârșitul unui ciclu lunar. Ele sunt o reflectare a tot ce ai construit și ai cultivat. Plenitudinea lor, de asemenea, înseamnă un timp pentru a renunța la ceea ce nu mai puteți lua cu voi în acest moment în călătoria voastră.

Eclipsa Lunară este o super-purjare. Este o energie cu potențial mare de Lună Plantă care nu lasă nimic neatins și ne poate oferi exact timpul și spațiul de care avem nevoie pentru a descoperi unele dintre cele mai mari mistere ale vieții noastre

Ce înseamnă această Eclipsă Lunară specială pentru mine? Această Eclipsă Lunară se încadrează în semnul lui Leo, condus de Soare. Leul este un semn de foc, a cărui traiectorie finală este de a se exprima și de a proiecta lumina și viața în lumea din jurul său. Leul se vede ca Soare, producator de viata si iluminare. Combinația dintre energia luminoasă a acestui semn și întunericul unei Eclipse Lunare poate părea contradictorie și este.

Lumina lui Leo provine din stima de sine și recunoașterea talentelor și ofertelor sale lumii care face lumea mai bună și mai strălucitoare. O împingere în direcția criticității tinde să facă energia lui Leo să devieze și să devină defensivă. Leul dorește să se concentreze asupra a ceea ce va fi iubit și nu a ceea ce va face ca acesta să nu fie atrăgător sau să fie dezvăluit. Dar eclipsa vrea să ne acorde atenție doar

și să o dețină . Această Eclipsă Lunară poate dezvălui adevărata ta natură.

Ar putea să vă arate (și poate că deja a fost pentru acum câteva săptămâni). Se poate face acest lucru sub forma unor conversații inconfortabile cu cei apropiați de dvs., o pauză bruscă dintr-o situație sau prin alte mijloace mai subtile. Indiferent de modul în care se arată extern, o Eclipsă Lunară este un fenomen intern, unul care să stea și să afirme. Eclipsa Lunară ne strânge în întuneric pentru că vrea să ne dea spațiu pentru a ne face munca de umbră; tipul de auto-muncă care este adesea urât, greu și ușor de făcut în întuneric. În adevăr, această Lună nu vrea nimic mai mult de la tine ca să simți pur și simplu.

În timpul acestui sezon de eclipsă, aplecați pe toate sentimentele pe care le-ați împins în speranța de a "începe proaspete" în noul an. Suspendați toate așteptările cu privire la ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să faceți sau să simțiți sau să exprimați și doar să încercați să existe într-un spațiu al întruchipării.

Când vine vorba de sentimente dure, singura cale de ieșire este și eclipsa a venit să acționeze ca ghid prin intermediul procesului. Deci, când lucrurile încep să se înrăutățească pe 31 (sau oricând înainte și după) să se angajeze să lucreze prin tot ce apare în momentul în care apare. Când adoptați această abordare, eclipsa nu are altă posibilitate decât să vă aducă toate creșterile și transformările de care aveți nevoie, lăsându-vă puternice, strălucitoare și gata pentru orice vă va aduce calea. Jaliessa Sipress este o cale de viață Astrolog, scriitor și artist dedicat a face Astrologia un instrument accesibil pentru navigație și vindecare. Puteți afla mai multe despre lucrarea ei sau puteți rezerva o sesiune privată la obsidianmoonastrology.com

Pin