Rețete Sănătoase Cu Supă De Cremă, Care Sunt Calde Și Simple

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Dacă căutați o supă răcoritoare și răcoritoare, care este groasă și umplută sau o supă fierbinte care vă poate încălzi într-o seară rece , aceste supe pe bază de cremă sunt perfecte, deoarece sunt bogate în textura, dar au un conținut redus de grăsimi și calorii.

După cum vă puteți imagina, majoritatea supei pe bază de cremă sunt destul de grele și vă pot duce înapoi mai multe calorii decât ați ca. Deci, faptul că puteți să creați o rețetă subțire a supelor dvs. de confort preferat vă ușurează încă să vă răsfățați, cu orice schimbare în dieta dumneavoastră. Aici sunt 4 supe delicioase, catifelate care sunt la fel de satisfăcătoare și încărcate cu fel mai multe substanțe nutritive decât veți găsi într-o versiune tradițională pe bază de cremă

credit: Aromă și Savor

o supă cremoasă de sparanghel

Pentru o supă cremoasă și savuroasă, bogată în gust, se pare că nu există nicio intrare în lapte. Folosind cashews în loc de lapte sau smântână, este o opțiune potrivită pentru vegani și paleos, deopotrivă. Utilizați cashews nesalate pentru a menține sodiul sub control. Această supă este bogată în grăsimi sănătoase, proteine, folați și fier.

Obțineți rețeta: Cremă cremă de supă de porumb

Crema de porumb este adesea încărcată cu calorii și grăsimi, însă această versiune vegană, subțire, este o lumină pe cremă (bloggerul folosește lapte de nucă de cocos) și adaugă o lovitură picantă, din sosul de chili și piper negru, pentru a revigora metabolismul. În plus, este ușor să faci într-un blender.

Creșterea sănătoasă a supa de ciuperci

Această cremă de supă de ciuperci este fără lapte și vegetariană dar are încă o textura cremoasă, luxoasă, datorită unei baze de cartofi și cartofi. Mai mult decât atât, această rețetă utilizează și ceapă caramelizată fără ulei pentru a reduce calorii și grăsimi și menține sodiul scăzut folosind un bulion de sodiu și uleiuri reduse.

Obțineți rețeta : Crema sănătoasă de supă de ciuperci

credit: Placă vibrantă

Supa de usturoi și cartofi

Nu numai supa cremoasă și bogată este încă foarte bună pentru tine, dar poate fi făcută și în total 35 de minute. Perfect pentru orice noapte săptămânală aglomerată, nu? Este, de asemenea, o supa excelenta pentru stimularea sistemului imunitar datorita cepei, usturoiului si ardeiului rosu. Puteți savura această supă în orice moment al anului, cald sau rece

Obțineți rețeta: Supa de usturoi și cartofi

Pin