Sfaturi Utile Pentru Găzduirea Unui Bbq De Vară

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cu vară în plină desfășurare, este timpul să obțineți câteva gratare pe calendar! O petrecere este distractivă, dar mai este ceva mai mult pentru a arunca o adunare de grătar decât pentru ochi. Pentru că nu vrem să vă împiedicați să găzduiți unii dintre prietenii și familia dvs. deoarece nu sunteți sigur de unde să începeți, aici sunt cinci sfaturi utile pentru a avea cel mai bun BBQ de vară vreodată!

credit: Unsplash

Păstrați meniul mic și grijuliu

Când încercați să faceți gătit / coaceți / grătar prea multe feluri de mâncare simultan, lucrurile se pot răsturna repede. În loc să faci trei rețele, cinci părți și două salate, restrângeți alegerile, astfel încât să puteți face câteva lucruri într-adevăr foarte bine, mai degrabă decât multe lucruri prost. Gândiți-vă la calitatea cantității

Luați în considerare alergiile alimentare

Ca gazdă, trebuie să verificați cu dvs. oaspeții despre eventualele alergii sau preferințe alimentare. Există tone de variante vegane, fără gluten, fără lactate, etc. acolo, astfel încât toată lumea să poată găsi ceva de bucurat în meniul tău. Este important să vă amintiți, totuși, nu veți fi în măsură să vă mulțumiți absolut pe toată lumea, astfel încât să nu puneți prea multă presiune asupra voastră.

Backyard Entertainment

Odată ce ați primit mâncarea înghițită, începeți să vă gândiți la partea de divertisment a lucrurilor. Suntem siguri că va fi o conversație extraordinară, dar oamenii caută de obicei ceva de făcut în timp ce vorbesc. Nu trebuie sa te obisnuiesti, un joc de aruncare a scarilor sau pungi va face doar truc.

Stabileste starea de spirit

Pentru a seta starea de spirit chiar de la inceput, trebuie sa ai un playlist grozav in fundal pe tot parcursul noptii. Acesta va prelua orice moment silențios și poate chiar să acționeze ca un starter de conversație. Poți să te gândești la asta sau doar să îți pui pe postul de radio preferat de vară Pandora.

Trimite acasă o favoare

Dacă chiar vrei să fii numit regina BBQ și hostessul anului, poți trimite oaspeții tăi acasă cu ceva. Poate că este un desert învelit pentru a termina noaptea pe o notă dulce sau un pachet sau ierburi pentru masa următoare. Indiferent ce este, acest gest este garantat să meargă foarte bine și oaspeții dvs. vor fi fericiți surprinși.

Pin