Terapia De Înlocuire A Hormonilor Și Acneea

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Terapia hormonală de substituție (HRT este un instrument foarte util pentru femeile care trec prin menopauză. sau cura acnee.Acum contradictoriu ca sună, în funcție de cazul dvs. individual, nivelurile de hormoni și reacția la hormoni, puteți ajunge cu o piele mai clară din cauza HRT sau a unei întreruperi complete.

Acneea este o afectiune a pielii care provoaca formarea de albii, negri, pustule sau chisturi.Aceste pete si leziuni pot fi foarte deranjante si, in unele cazuri, durere, contrar credintei populare, acneea nu este cauzata de pielea murdara, ci este cauzata de acumularea de ulei si de celulele moarte ale pielii, care hraneaza bacteriile care traiesc pe piele

Ce este terapia de inlocuire a hormonilor

Terapia hormonală de substituție sau HRT este un tip de tratament utilizat la femei g prin menopauză. Aceasta implică de obicei o varietate de hormoni, inclusiv estrogen, progesteron, progesteron și testosteron. O combinație potrivită de hormoni este prescrisă femeilor pentru a ajuta la eliminarea simptomelor standard ale menopauzei, care pot fi mai degrabă inconfortabile, cum ar fi menstruația neregulată, bufeurile, transpirațiile nocturne și scăderea libidoului

De ce femeile suferă de HRT? se supun HRT pentru a aduce echilibrul înapoi în viața lor. Deoarece menopauza determină o scădere drastică a cantității de hormoni din organism, acest lucru poate duce la numeroase efecte secundare. Unele dintre aceste reacții adverse pot interfera cu viața de zi cu zi, cum ar fi oboseala și modificările de dispoziție, făcând HRT o modalitate adecvată de a face față menopauzei fără complicații.

HRT cauzează acnee

provoaca spargerea acneei. Chiar dacă ați lăsat acneea în urmă, deoarece ați fost un adolescent, ea poate re-emerge o dată ce a lovit vârsta menopauzei. Cu hormoni care cresc în corpul tău, acnea poate să iasă din nicăieri. În timp ce, de obicei, nu este suficient motiv pentru a evita HRT, în unele cazuri, erupțiile pot fi destul de grave.

HRT Cure acnee

Pentru unele femei, terapia de substituție hormonală poate vindeca acneea. Deci, dacă menopauza și hormonii ei fluctuanți care îi însoțesc, provoacă erupții pentru dvs., accesarea HRT poate ajuta la reducerea sau vindecarea tulburărilor dumneavoastră. Acest lucru nu este valabil pentru fiecare femeie, dar pentru cei cu acnee menopauzală, se poate dovedi a fi benefică.

Referințe

Descoperiți cauzele acneei la femeile menopauze Menopauză și acnee

Pin