Femeile Sunt Adesea Surprinse Când Picioarele Lor Încep Să Miroasă Ca Un Camembert Copt Când Sunt Însărcinate. Pornind De La Schimbarea Hormonilor, Nu Este Neobișnuit Ca Picioarele Să Înceapă Să Transpire Și Să Secrete Mirosul Începând Încă Din Primul Trimestru. După Ce Vă Recuperați Din Surpriza Inițială, Există Câțiva Pași Simpli Care Vă Vor Ajuta Să Împiedicați Picioarele Mirositoare În Timpul Sarcinii.

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Picioare dulci

Pasul 1

Luați un supliment de zinc. Deficiențele de zinc pot provoca mirosul piciorului pentru femeile însărcinate. Încărcați-vă pe alimentele care sunt umplute cu zinc, cum ar fi nuci, mazăre, produse lactate, fasole lime, ghimbir sau casheuri.

Pasul 2

Se curăță picioarele cu apă și săpun la sfârșitul zilei și se usucă bine. Sprângeți pudra de bebeluș sau sifonul pe picioare și alunecați-vă pe o pereche de șosete de bumbac.

Pasul 3

Se amestecă Listerina cu apă și se înmoaie picioarele câteva minute de câteva ori pe parcursul zilei. Uscați picioarele complet după fiecare înmuiere. Antisepticul păstrează bacteriile acumulate la capăt.

Pasul 4

Se amestecă o vodcă cu puțină apă. Înmuiați un prosop cu soluția și ștergeți bine picioarele cu o cârpă. Nu puteți bea, dar picioarele dvs. vor beneficia foarte mult de clătirea cu alcool. Se va dezinfecta și se va îndepărta bacteriile care provoacă mirosuri.

Pasul 5

Se prepară o oală de ceai cu două pungi de ceai negru. Lăsați-o să se răcească și înmuiați picioarele în ceai. Acidul tanic din ceai ajută la menținerea bacteriilor.

Pin