Cat De Mult Poate Sta Homar In Frigider Inainte De A Fi Gatit?

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Lobsterul a fost mult timp o delicatesa preferata din mare. Awash în unt topit și servit cu un cartof copt, cartofi prăjiți, sau poate chiar o parte de scoici aburit, este o masă pentru a savura. Fiind un fel de mâncare de lux, se pare că vă puteți găti propriul homar acasă. Urmați câteva linii directoare de siguranță pentru a vă asigura că homarul este cel mai proaspăt pe care îl puteți găsi.

credit: AlexRaths / iStock / GettyImages Cât timp poate lobsterul rămâne în frigider înainte de a găti?

Dacă o langustă live este păstrată într-un rezervor , rămâne în stare proaspătă, deoarece condițiile naturale de trai sunt replicate bine în rezervor. Speranța de viață a unei homari cu coajă tare este între 24 și 36 de ore din apă. Rădăcinile cu coajă moale durează doar două până la patru ore odată îndepărtate din ocean sau din rezervor.

Dar cât timp poate homarul să stea în siguranță în frigider înainte de al găti? Nu de mult. Potrivit pescarilor locali din Portsmouth, regiunea New Hampshire, cu atât mai repede gătiți homarul mai bine. Acest lucru este atât pentru siguranța alimentară și astfel consumați homarul la vârful de prospețime. Regula generală este de a găti homari în ziua în care le cumpărați și de a vă asigura că le primiți fie direct de la ocean, fie de la un rezervor de lăptuci pe o piață reputațională.

Pin