Cum Să Construim Încălțăminte Platformă

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Încălțămintea cu platformă se întoarce la modă. Cele mai multe dintre pantofii de platformă de acolo sunt astăzi destul de scumpe de designer pantofi, ceea ce le face o achiziție dificilă pentru a justifica dacă vrei doar să te distrezi purtând pantofi platformă. Vestea buna este ca poti sa faci propria pereche destul de usor si ieftin acasa.

Pantofi de platforma pot fi facuti acasa

Pasul 1

Taiati doua bucati de lemn de cel putin 4 cm grosime la dimensiunea pantoful tău. Utilizați un pantof cu fund plat ca model și traceți-l în jurul acestuia pe lemn. Tăiați lemnul cu un ferăstrău de măturat

Pasul 2

Achiziționați două pene de lemn (folosite ca niște uși). Asigurați-vă că acestea sunt mai scurte decât platformele.

Pasul 3

Îndreptați toate bucățile de lemn. Pentru a îndepărta pete grosiere și muchii ascuțite, împăturiți ușor marginile platformelor de lemn.

Pasul 4

Aplicați adezivul pentru a acoperi bine marginile penei. Puneți una din pene pe una dintre platforme, apăsați ferm și țineți-o până când pivotul se lipeste de unul singur. Asigurați-vă că marginile platformei și pană sunt aliniate. Repetați cu celălalt pantof. Lăsați adezivul să se usuce timp de cel puțin 2 ore.

Pasul 5

Repetați marginile pantofilor. Asigurați-vă că ați șlefuit orice vopsea adezivă din lemn, astfel încât suprafața să fie netedă.

Pasul 6

Aplicați un strat de nisip lichid pe partea inferioară a pantofului, unde se întâlnesc pană și platformă. Lăsați nisipul lichid să se usuce timp de cel puțin o oră.

Pasul 7

Pictați pantoful. Decorați pantofii cu orice design dorit. Lăsați vopseaua să se usuce și apoi acoperiți pantoful cu un material de etanșare pentru lemn.

Pasul 8

Faceți curele de încălțăminte. Tăiați 4 bucăți de piele suficient de lungă pentru a se potrivi ușor pe picior. Unghii două din benzi de piele de pe fiecare parte a platformei, plasarea unghiilor de minim 1/4 inch de la marginea platformei de lemn pentru a preveni despicarea platformei

Pin