Cum Să Schimbăm Culoarea Ochilor Natural

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Deși suntem cu toții născuți cu o anumită culoare a ochilor, nu înseamnă că nu ne putem juca cu umbra. Deși subtile, există câteva modalități naturale de a schimba aspectul culorii ochilor. Ajustarea culorii ochilor nu necesită mulți bani și se poate face de la confortul casei dvs.

  • Îmbrăcăminte colorată
  • Corpuri de iluminat
  • Machiaj

Purtați haine care accentuează culoarea dvs. ochi; uneori acest lucru poate îmbunătăți culorile diferite în ochii dumneavoastră. De exemplu, pigmenții cu ochi albaștri pot fi accentuați cu aur și maro, iar pigmenții în verde pot fi arătați cu violete și lavende. Ochi de culoare brun lucrează bine cu verdele și nuante mai întunecate. Deși nu este o schimbare drastică, este vizibilă.

Experimentați cu iluminare diferită deoarece poate avea un efect asupra culorii ochilor. De exemplu, ochii căprui pot apărea verde când sunt văzuți în lumina soarelui. În lumina fluorescentă, uneori culoarea ochilor pare mai plictisită.

Încercați un machiaj diferit. Dacă aveți în ochi pigmenți galbeni, verzi sau chihlimbar, îi puteți accentua cu umbre oculare colorate, rimel sau cu ochiuri. Ochii umbra întunecată pot face ca ochii de culoare brun deschis să pară mult mai strălucitori. Ochi verzi verde pop cu violete și purpurii. Pigmenții ascunși în ochi albaștri arată cu umbra ochiului de aur

Adăugați culoarea la casă. Diferitele culori care vă înconjoară pot accentua anumite pigmenți în ochi, făcându-le să pară mai ușoare, mai strălucitoare și chiar mai întunecate. În casele sale, lavanda va face ca ochii verzi să iasă în evidență, galbenii aurii și galbenii săi vor face ca ochii albaștri să apară mai strălucitori, iar chihlimbarul va contribui la accentuarea ochilor alune.

  • Alte proceduri sunt posibile, cum ar fi tatuarea ochilor (care este încă în stadiu experimental, utilizați-o la propriul risc), lentile de contact și chiar o procedură chirurgicală în care un disc colorat este plasat sub ochi.
Pin