Cum Sa Gatiti 15 Cartofi La Cuptor

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cartofii ofera un nivel ridicat de potasiu, fibre si fier intr-un pachet fara grasimi. În plus, un cartof mediu are mai puțin de 150 de calorii. Coacerea pregătește cartofii fără adaos de grăsimi și face o masă de umplere sau o farfurie. Pentru a economisi energie sau pentru a servi un număr de oameni, coaceți mai multe cartofi deodată. Puteți găti cât mai multe cartofi pe care le va păstra cuptorul, dar cartofii se vor găti mai uniform dacă lăsați spațiu între cartofi pentru circulația aerului

Cartofii frimiți sunt o masă sau un fel de mâncare nutrată

Pasul 1

Întoarceți cuptorul la 425 grade F. În timp ce cuptorul se preîncălzește preparați cartofii.

Pasul 2

Spălați fiecare cartof sub apă rece. Utilizați scruberul de legume pentru a îndepărta orice murdărie din cartofi.

Pasul 3

Pierce fiecare cartof de mai multe ori cu o furculiță. Dacă doriți cartofi copți cu coaja exterioară clară, lăsați cartofii dezbrăcați. Dacă doriți cartofi cu textura moisală și coaja mai moale, împachetați fiecare cartof într-o foaie mică de folie.

Pasul 4

Spațiu cartofii pe un suport în cuptorul preîncălzit astfel încât să existe cel puțin un centimetru de spațiu fiecare cartof. Într-un cuptor standard, ar trebui să puteți avea trei rânduri cu cinci cartofi în fiecare rând.

Pasul 5

Coaceți cartofii timp de aproximativ 50 de minute. Utilizați un mănuși de pe cuptor pentru a elimina un cartof pentru al testa. Cartofi se face dacă se simte moale și are o senzație de tendință atunci când îl străpungă cu o furculiță. În cazul în care nu se face cartoful, puneți-l înapoi și preparați încă 10 minute.

Pasul 6

Opriți cuptorul, scoateți cartofii cu miturile din cuptor și lăsați-i să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.

Pin