Cum Să Gătesc Cu Vinete Congelate

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Legumele de înghețare reprezintă o modalitate de a vă bucura de aroma vară și de toamnă și toamnă. De asemenea, este o modalitate foarte bună de a economisi bani. Cultivarea sau cumpărarea de legume atunci când sunt în sezon și păstrarea lor pentru mai târziu este mult mai ieftină decât cumpărarea legumelor importate în afara sezonului. Vinetele sunt o legume surprinzător de ușor de înghețat și pot fi folosite în multe mâncăruri delicioase.

credit: nata_vkusidey / iStock / GettyImages Cum să gătești cu vinete congelate

[things_needed_1]

Gătit cu vinete congelate

Începeți cu o vinete proaspătă și fermă. Clătiți vinetele și uscați. Îndepărtați pielea vânatului cu un cuțit sau cuțit și aruncați-o. Îndepărtați carnea de vinete în rotițe groase de 1/2 ".

Îndepărtați felii de vinete într-un castron de apă cu 4 lingurițe. de sare. Sarea atrage gustul amar pe care uneori îl au vinetele. Clătiți bucățile de vinete după înmuiere în apă sărată.

Umpleți o cuvă cu apă rece și 1 linguriță. de sare și se aduce la fierbere. Puneți bucățile de vinete în apă clocotită și blângeți timp de două până la trei minute. Asigurați-vă că vinetele sunt complet acoperite de apă.

Scoateți vinetele din apa fiartă și răciți-le într-un castron de apă cu gheață. Nu doriți să supraîncărcați bucățile de vinete, dar albirea lor va păstra aroma și textura chiar și după îngheț. Așezați vinetele răcită și albă într-un șuviță care să se scurgă.

Așezați felii de vinete în pungi de plastic, eliminând aerul. Puteți separa felii cu folie de plastic sau cu hârtie de ceară dacă doriți să împiedicați lipirea felicitărilor. Când sunteți pregătit să gătiți cu vinete, dezghețați felii și gătiți în funcție de direcțiile de rețetă. Sau adăugați vinete congelate direct pe vas în timpul gătitului.

Sfaturi

  • Vânătoarea care a fost înghețată nu își va păstra bine forma după ce a fost dezghețată. Pentru feluri de mâncare, cum ar fi Parmezan de vinete, cel mai bine este să preparați întregul antena înainte de îngheț.

Referințe

Cum să înghețați vinetele din grădina dvs.Qualitatea pentru pastreaza: Legume inghetate

Resurse

Pin