Cum Să Deshidratați Bananele Într-Un Cuptor Nuwave

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Deshidratarea este procesul de îndepărtare a umidității din carne, legume și fructe. Împiedică creșterea mucegaiului, a drojdiei și a bacteriilor care determină alimentele să se stingă. Acest proces permite utilizatorilor să se bucure de gustări sănătoase și rapide, fără a fi nevoie de refrigerare. Fructe uscate, cum ar fi bananele, sunt o alegere populara pentru deshidratare si pot fi preparate cu usurinta folosind cuptorul cu infrarosu NuWave

Se curata bananele si se clatesc sub apa rece.

Se taie fiecare banana in 1/4 inch felii. Scoateți bucățile cu pete maronii

Așezați bananele într-un singur strat pe suportul de uscare NuWave. Nu suprapuneți felii, deoarece veți avea nevoie de un flux de aer între fiecare piesă pentru o deshidratare adecvată.

Așezați rackul de banane în interiorul lui NuWave

Apăsați butonul "Timp de gătire". Utilizați tastatura și introduceți "400" timp de patru ore.

Apăsați butonul "Nivel putere", apoi apăsați "3" de pe tastatură pentru a selecta setarea de Fahrenheit de 175 de grade. Apăsați butonul "Start" pentru a începe să vă deshidratați bananele.

Scoateți bananele și lăsați-le să se răcească complet. Testați bucățile de banane pentru a le pune într-un container mare, nu mai mult de două treimi pline. Acoperiți bine cu un capac, apoi agitați recipientul pentru a amesteca conținutul. Dacă observați condens pe capac sau pe recipient, plasați bananele înapoi în NuWave și continuați să le deshidratezi. În caz contrar, depozitați într-un loc cald și uscat.

Pin