Cum Se Usucă Papaya

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Papaya este o plantă tropicală care poate atinge o înălțime de 30 de picioare, producând între 100 și 200 de kilograme. de fructe, potrivit Universității Texas A & M. Papaya sunt bune pentru dvs. și pot reduce riscul multor boli, inclusiv boala cardiacă și cancerul de colon. În plus, o papaya poate depăși doza zilnică recomandată de vitamina C și este, de asemenea, bogată în vitamina A și vitamina E, toate fiind antioxidante benefice. O modalitate de a păstra papaya proaspete este să le uscați. Apoi, puteți să vă bucurați de ele și să vă bucurați de beneficiile lor pe tot parcursul anului, chiar și atunci când acestea nu sunt în sezon.

Se curăță și se scot semințele înainte de a usca o papaya

Pasul 1

Spălați papaya sub apă curgătoare. Curatati usor exteriorul cu o perie de legume. Cel mai bine este să aveți o perie de spălat bucătărie pe care o utilizați pentru curățarea vesela și o altă pentru fructele și legumele dvs.

Pasul 2

Desprindeți papaya. Utilizați un peelier de legume sau un cuțit ascuțit, având grijă să nu vă tăiați ...

Pasul 3

Se taie papaya pe jumătate și se scot semințele, care pot fi folosite în salatele de salată, dacă se dorește.

Așezați papaya în bucăți subțiri, cu grosimea de aproximativ 1/4 inci.

Pasul 5

Așezați felii de papaya într-un strat pe o foaie cookie

Pasul 6

cuptorul setat la 100 de grade Fahrenheit timp de până la 12 ore. Alternativ, puneți-le în aer liber în lumina soarelui. Acest lucru funcționează bine dacă aveți o zonă ecranată fără dăunători și animale.

Pasul 7

Verificați felii de papaya în aproximativ șase ore. Apoi, verificați-le în fiecare oră. Când sunt uscate și clare fără apă, ele sunt gata de a fi depozitate într-un recipient etanș, fără lumină directă.

Pin