Cum Sa Mananci Mango

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Mango-ul gatit sau proaspat aduce sucuri si o aroma dulce-tart atat pentru mancaruri dulci cat si savuroase. Au gust delicios pe cont propriu și ele înmulțesc alte ingrediente. Spălați și coajați fructele înainte de a le prepara și purtați mănuși de plastic dacă aveți piele sensibilă sau reacții alergice la otravă sau otravă, deoarece semințele de mango și laptele care se găsesc pe piele conțin aceleași substanțe chimice găsite în acele plante.

Prepararea mango-urilor

Utilizați fie un cuțit de paring, fie un peeling de legume pentru a îndepărta pielea din mango proaspătă. Apoi, utilizați un cuțit de măcelar pentru a tăia două plăci mari de carne de pe laturile largi ale mango-ului, lăsând groapa subțire în centrul fructului și tăiați două plăci mai mici din părțile late subțire ale mango-ului. Finisați prepararea prin tăierea mango-ului în bucăți sau fâșii pentru a mânca în afară, adăugând la cerealele pentru micul dejun sau orice altă utilizare.

Sucul, Smoothies și Ice Fruit

Aroma puternică a Mango strălucește atunci când sucuri de fructe pentru băuturi sau pentru a le folosi pentru a face gheață de fructe, numită și granita sau sorbet. Combinați mango-urile, zahărul la gust și, dacă doriți un rezultat cremoer, aproximativ 1/4 cană de lapte, smântână sau iaurt pentru fiecare mango. Pentru înghețare, înghețați amestecul într-un congelator de înghețată sau într-un vas de copt puțin, răzuindu-l cu o furculiță la fiecare 30 de minute până ajunge la o consistență congelată.

Salate și deserturi

Bucăți mari sau mici bucăți de mango aduceți o aromă plină de dulceață și aromă plină de viață salatelor verzi, iar fructele funcționează foarte bine cu pansamente de citrice făcute cu suc de portocale sau de lime. Sau, utilizați mango în salate inspirate din Asia cu frunze de busuioc, ghimbir și menta. Pentru desert serviți mousse de mango, mango topit cu înghețată sau iaurt, strugure de mango cu sos de nucă de cocos, mango și sos de mango peste tort de lire sau desert de mango tradițional și orez lipicios servit în restaurantele asiatice.

Utilizați mango-uri ca și alte fructe în tocană, cartofi prăjiți și salsa. Deoarece mango-urile au o afinitate de aromă cu lapte de nucă de cocos și nucă de cocos, ele lucrează foarte bine în curry. Fructe, de asemenea, perechi cu păsări de curte, carne de porc, somon, creveți și ton, atunci când servesc un mango chutney sau salsa pentru a lingura peste carne sau pește. Sau adăugați bucăți de mango la fel de variate ca ceviche, tacos, quesadillas, pizza, popi cu șuncă sau tocană de pui.

Pin