Cum Să Mănânci Waffele

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Vafelele sunt o mâncare proaspătă de mic dejun pe care mulți oameni o bucură. Puteți mânca vafe în mai multe feluri și nu veți greși niciodată. Vafelele fac o mâncare de mic dejun excelent, acoperită cu orice număr de lucruri și, de asemenea, fac un desert plin de plăcere atunci când este acoperit cu înghețată și frișcă. De asemenea, fac o mâncare gustoasă pentru studenții ocupați în timpul mersului.

Manâncați vafe ca o felie de mâncare sau ca un desert

Micul dejun

Pasul 1

Pregătiți-vă vafele cu rețeta preferată.

Pasul 2

Adăugați topurile preferate pentru micul dejun, cum ar fi siropul de arțar, untul sau zahărul sub formă de pudră. Puteți adăuga, de asemenea, unt de arahide, ouă, slănină și cârnați pe placa de mic dejun.

Pasul 3

Începutul cu fructele de sezon preferate, cum ar fi căpșunile, afinele și bananele. De asemenea, puteți adăuga frișcă, dacă se dorește

Pasul 4

Se taie în vafe cu un cuțit și o furculiță

Desert

Pasul 1

Pasul 2

Puneți vafeta pe o placă de desert sau într-un castron

Pasul 3

Adăugați topurile preferate de desert cum ar fi siropul de ciocolată, siropul de căpșuni, chipsurile de ciocolată sau aroma preferată de înghețată. Pasul 4

Începutul cu frisca și o cireșă, dacă se dorește

Pasul 5

Mănâncă-ți vafula cu o lingură sau cu o furculiță

Snack

Pasul 1

Reteta preferata

Pasul 2

Taiati vaflul in benzi de dimensiuni egale si puneti-le pe o farfurie.

Pasul 3

Manancati benzile de vafe folosind degetele. Îndepărtați-le în sirop de arțar sau zahăr pudră, dacă doriți, sau mâncați-le simplu.

Pin