Cum Să Fermentezi Mere

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Alcoolul a fost făcut de mii de ani în parte prin fermentarea fructelor, una dintre cele mai primitive metode de producere a alcoolului. Merele iau mai puțin timp pentru fermentație decât strugurii sau alte fructe. Unii oameni fermentează mere pentru a produce alcool potabil, în timp ce alții pot folosi preparatul pentru gătit sau unt

Diferitele mere dau gusturi diferite după fermentare

Pasul 1

Se spală vasul sau vasul folosit pentru fermentație.

Pasul 2

Se toarnă 50 ml de suc de mere de la temperatura camerei în recipient. Utilizați numai mere complet maturate în loc de suc de mere. Puneți merele și le presați cu un procesor de bucătărie sau cu un mixer până când formează o pastă. Veți avea nevoie de 50 ml de pulpă pentru a înlocui sucul de mere.

Pasul 3

Se adaugă cel puțin cinci boabe de drojdie uscată în recipient

Pasul 4

Împingeți buzele unui balon de heliu balonul se deschide astfel încât balonul să acopere cel puțin un centimetru din balon. Balonul trebuie să fie un balon de heliu de înaltă calitate pentru ca procesul să funcționeze; un balon de partid obișnuit nu va fi suficient. Puneți bușonul acoperit cu balon într-o zonă neperturbată care rămâne la sau în jurul valorii de 72 grade Fahrenheit balonul timp de patru până la șapte zile, după care ar fi trebuit să se umfle ușor. Inflația reprezintă dioxidul de carbon care părăsește sucul, ca urmare a procesului de fermentare. Scoateți balonul din balon și turnați lichidul printr-o sită într-un borcan etanș; acest filtre, sau rafturi, pulpul din lichid. Aruncați pulpa. Puneti borcanul bine si depozitati-l timp de 3 luni.

Pasul 7

Deschideti borcanul dupa trei luni si verificati fermentatia. Lichidul ar trebui să pară vâscos sau tulbure, indicând faptul că drojdia nu este fermentată pe deplin. Folosind o sită, transferați sau raccați lichidul într-un al doilea vas. Se reîncarcă vasul și se depozitează la temperatura camerei pentru încă trei luni.

Pasul 8

Deschideți borcanul după trei luni și filtrați lichidul printr-o sită încă o dată în locul în care lichidul este stocat pentru băut sau pentru altă utilizare. Acest lichid trebuie să fie limpede și să nu conțină sedimente și drojdii

Pasul 9

Beți, beți sau utilizați vinul pentru gătit

Pin