Folosirea Unui Fier Plat, Numit Și Un Fier De Îndreptare, Este O Modalitate Bună De A Vă Da Părului Un Aspect Elegant Și Fin Și De A Elimina Orice Valuri Sau Bucle Nu Vreau. Dacă Vă Puneți Parul În Păr Înainte De A Rula Un Fier Plat Prin El, Totuși, Puteți Observa Acumularea De Fier Plat Care Poate Interfera Cu Eficacitatea Acestuia. Păstrarea Fierului Tău Curat Îi Îmbunătățește Eficiența, Prelungește Durata De Viață Și Poate Face Părul Să Arate Mai Bine.

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Pasul 1

Opriți fierul plat. Nu încercați să-l curățați atunci când este fierbinte sau s-ar putea să terminați o arsură. Lăsați fierul plat să se răcească complet înainte de al curăța.

Pasul 2

Umezește un prosop de hârtie sau cârpă până la umezeală. Nu-l înmuiați până când nu picură, sau puteți ajunge cu o mizerie mare. Utilizați apă caldă, care face o treabă mai bună de dizolvare a spray-ului de păr lipicios de pe plăcile fierului tău plat.

Pasul 3

Îndepărtați cu ușurință plăcile din fier plat. Nu frecați prea tare sau puteți zgâria suprafața plăcilor de încălzire. Întindeți-vă de câteva ori pentru a slăbi sprayul de păr, apoi clătiți prosopul de hârtie sau cârpa și frecați din nou. Repetați până când ați slăbit tot spray-ul de par.

Pasul 4

Înlăturați plăcile din fier plat cu alcool de frecare. O minge de bumbac cu alcool de frecare pe ea poate slăbi în mod eficient spray-ul încăpățânat, lipicios că aveți probleme cu îndepărtarea.

Pasul 5

Ștergeți plăcile. Odată ce ați ridicat tot spray-ul de vopsea, rulați un prosop cald, curat sau prosop de hârtie peste suprafața plăcilor de încălzire pentru a elimina resturile rămase. Lăsați fierul plat să se usuce complet înainte de conectarea și folosirea acestuia.

Pin