Niacinul Este Un Antioxidant Găsit În Vitamina B3 Și Este Utilizat Pentru O Varietate De Probleme Ale Pielii, Incluzând Acnee, Inflamație, Piele Învelitoare Și Ton Pielii Plictisitoare. Utilizarea Regulată A Niacinei Va Ajuta La Reducerea Acestor Afecțiuni Și Puteți Chiar Să Vă Creați Propriul Gel De Niacină În Doar Câțiva Pași Simpli. Încorporează Acest Antioxidant Benefic În Regimul Tău De Îngrijire A Pielii Este Simplu.

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

[things_needed_1]

Combinați cinci comprimate de niacinamidă cu 2 oz. aloe vera gel în blender dumneavoastră. Combinați bine. Asigurați-vă că tabletele sunt complet dizolvate în gel. Această rețetă de la Skincare.com sa dovedit a avea efecte benefice asupra pielii.

Spălați-vă fața cu o spălare ușoară a feței. Se usucă cu un prosop curat.

Aplicați gelul de niacină pe fața dvs. folosind vârful degetelor. Acordați o atenție deosebită domeniilor care sunt sparte sau inflamate. Păstrați gelul de niacin rămas într-un recipient etanș.

Așteptați 30 de minute și lăsați gelul să se usuce. Aplicați un hidratant imediat după ce gelul este uscat pentru a contracara orice efecte de uscare

Sfaturi

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați gel de niacin o dată pe zi.

Pentru a spori beneficiile niacinei pe piele, în Vitamina B3, cum ar fi cerealele, carnea, peștele și legumele verzi.

  • Referințe

  • Smart Skincare: NiacinamidăMaio Clinica: NiacinSkin Geek: Rețeta Generică Niacinamidă pentru Acasă MascăSmart Îngrijirea Pielii: Niacinamidă

Pin