Cum Să Dăm Un Masaj La Fescă

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Căci la fel de mult ca și noi pentru noi, nu-i dăm prea multă încredere. Noi îi învinovățim pentru că sunt prea mari, prea încet, prea droizi și chiar prea zgomotoși. Dar fără fesele noastre, am fi în necaz. Dați-vă celui iubit un masaj de fese utilizând acești pași - și dacă aveți noroc că ați putea obține unul în schimb.

credit: Ridofranz / iStock / GettyImages Cum să dați un masaj fesier

[things_needed_1]

Includeți fese într-un masaj cu întreg corpul, care începe cu gâtul și umerii, continuă în jos pe spate și apoi ajunge la fesi și picioare, dacă aveți timp. Păstrați-vă contactul cu pielea tot timpul pentru al menține relaxat și confortabil cu locul în care vă aflați.

Îngenunchează lângă persoană, cu corpul întors în diagonală spre corp și cap. a feselor și să le deschidă și să iasă, urmând rotunjirea naturală. Acest lucru eliberează tensiunea de la nivelul coloanei vertebrale deschide mușchii spatelui inferior strâns.

Continuați frecați spre exterior în jurul lateral și înapoi în jurul, într-o mișcare circulară. Trageți pe margini și frământați zonele cărnoase în partea superioară.

Poziționați-vă mai jos în picioare. Apăsați palma mâinii în partea din spate a coapsei inferioare, aproape de genunchi. Împingeți în sus, până la carnea feselor. Repetați cu cealaltă parte

Faceți mișcări mici, circulare la punctele de presiune din jurul triunghiului de la baza spatelui inferior

Mențineți contactul și mișcarea continuă în timpul masajului. Orice pauze sau "timp de jos" ar putea surprinde-o sau să o facă să se întrebe ce urmează, ceea ce nu este foarte relaxant.

Pin