Cum Să Păstreze Polonezul De La Separarea

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Un mit popular de frumusețe este că stocarea lacului de unghii în frigider va permite să se mențină mai mult și să prevină decolorarea. De fapt, punerea lacului de unghii în frigider poate duce de fapt la îngroșarea și separarea mai rapidă. Există câteva metode pe care le puteți utiliza atunci când vă păstrați unghiile de vopsea, care îi vor împiedica să devină mai groase și să se despartă. Atunci când unghiile se separă, acesta va avea un strat de ulei pe partea de sus. Dacă nu ajungeți cu un lac de unghii separat, există o modalitate de remediere a acestuia

Lustruirea de unghii separată nu se aplică fără probleme

Prevenție

Pasul 1

loc uscat. Un cabinet de medicamente sau o cutie de machiaj este o locație excelentă. Plasarea lacului de unghii pe o suprafață în care căldura sau lumina soarelui îl pot atinge va cauza separarea.

Pasul 2

Păstrați sticlele de lac de unghii în poziție verticală. Acest lucru poate părea evident, dar dacă o sticlă de lustruire de unghii cade peste, setați-l înapoi imediat. Acesta va păstra ingredientele în mod corespunzător stratificat și va împiedica separarea.

Pasul 3

Investiți în vopselele de unghii de calitate. Un lac de unghii ieftin este mai probabil să se despartă și este mai greu de repara. Lacuri de unghii mai scumpe va fi o investiție mai bună pe termen lung și se va păstra bine.

Fix

Pasul 1

Deschideți unghiile și verificați dacă acestea au fost separate. În cazul în care lustruitul de unghii este șiret, nu poate fi salvat și trebuie aruncat.

Pasul 2

Se adaugă două până la trei picături de lac de unghii subțiri la unghia și se pune capacul înapoi.

Pasul 3

Rolați sticla de lac de unghii între mâini pentru a alege subțire. Când deschideți sticla, lustruful ar fi trebuit să fie amestecat înapoi împreună. Dacă nu, adăugați o altă picătură sau două subțiri și repetați acest pas.

Pin