Cum Să Păstrați Siguranța Într-O Clasă De Fitness În Grup, În Conformitate Cu Un Antrenor

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Când vine vorba de încercarea unei noi clase ca un începător, este important să fii în siguranță, făcând formă necorespunzătoare și nu urmând instrucțiunile vă pot pune în pericol rănirea. Din nefericire, ca începător, probabil că nu știți exact ce faci greșit. Aici intră instructorul.

Credit: LEAFtv

În calitate de instructor de grup și antrenor de grup, este important să fii vigilent în cameră, luând notă de modul în care toată lumea face în timpul antrenamentului. Dacă cineva nu face o mișcare corectă, sau el sau ea arata prea obosit sau curajos, ar putea fi un steag roșu important că s-ar putea întâmpla un accident. Și, chiar dacă acea persoană nu se rănește, ar putea avea o experiență oribilă în clasă și s-ar putea simți prea nesigură să se întoarcă din nou. Oamenii care încep doar pe calea wellness trebuie simplificați.

Din fericire, iată câteva sfaturi de la un antrenor cu privire la modul de a vă asigura că toată lumea se distrează foarte mult în clasă și că nu este în măsură să-și facă rău.

Spune-le că este OK să ia pauze

"Ascultă-ți corpul, dacă trebuie să te recuperezi înainte de ceilalți, fă asta! Este prima ta clasă și vrem să fii în siguranță", spune Astrid Swan , antrenor de celebrități și instructor la Bootcamp lui Barry din Los Angeles, California. Îi place să prefacă oamenilor din clasă că e bine să încetinești când e nevoie sau să faci o pauză. Doar pentru că alții sunt mai avansați, nu înseamnă că trebuie să vă împingeți la o limită pe care nu vă simțiți confortabilă.

Vorbiți cu oameni noi înainte de a începe clasa

Este o idee bună să verificați oameni noi în prealabil și să apară mai devreme pentru o discuție rapidă. Dacă noii oameni ajung în timpul orelor de clasă, dar nu le recunoașteți chipurile, atunci vă puteți prezenta sau vă exprimați că este bine ca oamenii noi să pună întrebări sau să caute ajutor atunci când este necesar.

"Încerc să apăr clasa mea cu 15 minute inainte de a incepe sa ma familiarizez cu frecventa de clasa Puteti intreba pe oricare dintre clientii mei sa pastrez tabele pe toata lumea Stiu despre genunchi care le deranjeaza noi pantofi purtati, zi stresantă la locul de muncă etc. De asemenea, adresez o adresă de la recepție pentru numele noilor clienți care frecventează cursul ", spune ea.

Cu toate acestea, de obicei, le poate vedea. "Vorbesc cu fiecare persoană și explică antrenamentul, așteptarea," nebunul "care va ieși din mine, etc. Am fost odată nou-veniți și este treaba mea să mă asigur că vă simțiți confortabil în această situație incomodă, "

Cred că Pexels / Bruce Mars

Recomandă ca noii oameni să sosească la începutul anului

Acest lucru se poate observa pe formularele de înregistrare de clasă, astfel încât noii oameni vor vedea recomandarea înainte de a participa prin e-mail sau text. "Nu pot să subliniez cât de important este ca noii oameni să apară mai devreme! Pentru a intra în clasa mea care este gem plină de muzică puternică și de o intensitate ridicată, ești aruncat la lupi", spune ea. Dă-mi ocazia să-ți învec numele, să aflu cum funcționează regimul tău de fitness (și este complet în regulă dacă nu este nimic!) Și dacă ai ceva care te deranjează, nu-ți voi uita numele și o să verific înăuntru cu tine pentru modificări și îmbunătățiri pe măsură ce vom continua antrenamentele împreună ", spune ea.

Scanați constant camera și centrul de staționare

Ca antrenor, veți dori să stați în mijlocul camerei sau să vă deplasați spațiul, dacă este posibil. Va trebui să te uiți în jurul tuturor celor care efectuează exercițiile, în special în noii veniți, și să acorzi atenție reflecțiilor oamenilor în oglinzi.

"Dacă ai fost vreodată antrenat cu mine, știi că sunt un băiat de formă. mă trezește, uneori până la dispariția clienților mei care speră să obțină o reprimare ", spune ea. "Când predau o clasă de grup, scanăm în mod constant camera și scanăm fiecare client de la cap până în picioare. Adesea mă poziționez în centrul camerei pentru a mă asigura că am cea mai bună viziune și folosesc oglinzile pentru a mă ajuta ", spune ea. Bine ați venit pe noi oameni, dar asigurați-vă că le acordați o atenție adecvată. Veți dori să le păstrați în siguranță și poate chiar să îi convingeți să devină obișnuiți!

Pin