Cum Sa Stii Bluza Dimensiune

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

O bluza bine adaptata este o parte importanta a dulapului unei femei. Bluze care se potrivesc bine arata mai la moda si mai profesionist, si sunt, de asemenea, mult mai confortabil de purtat. Cheia pentru găsirea dimensiunii corecte a bluzei este să vă măsurați în primul rând corect în mod corect cu o bandă de măsurare a cârpei. După găsirea măsurătorilor, le puteți corela cu diagramele de dimensiuni, care sunt furnizate, de obicei, de producătorii de îmbrăcăminte și de comercianții cu amănuntul.

Credit: Jupiterimages / Photos.com / Getty Images Potrivirea bluzei este o parte esențială a aspectului dumneavoastră general.

credit: Siri Stafford / Photodisc / Getty Images Potrivirea unei bluze va varia în funcție de tăierea ei.

Așezați un capăt al unei benzi de măsurare a curelei în centrul celei mai mari părți a bustului și aduceți banda în jurul spatelui dvs. până când se întâlnește în față, asigurându-vă că banda rămâne pe poziție. Nu trageți banda prea strâns, dar mențineți tensiunea tensionată, dar suficient de relaxată pentru o potrivire confortabilă. Folosind creionul și hârtia, notați marcajul inch - indicând măsurarea bustului.

Credit: David De Lossy / Photodisc / Getty Images Bluzele foarte potrivite pentru lucru sunt de obicei mai apropiate. capătul benzii de măsurare față de centrul taliei, la secțiunea midriff aproximativ 1 inci deasupra liniei dvs. de chilot. Aduceți banda în jurul spatelui până când se întâlnește în față. Asigurați-vă că banda este poziționată în cea mai mare parte a taliei. Scrieți marcajul inch - indicând măsurarea taliei dvs.

Pasul 3

Așezați un capăt al benzii de măsurare în centrul gâtului și aduceți-l în jurul gâtului până se întâlnește în față. Notați marcajul inch. Acest lucru determină dimensiunea gulerului pentru bluze cu gât mare și în formă de pantaloni.

Pasul 4

Așezați un capăt al benzii de măsurare pe partea superioară a umărului, chiar deasupra locului în care începe armpita, locul exact pe celălalt umăr. Aceasta determină măsurarea umărului. Măsurați din același loc de la vârful umărului până la mijlocul încheieturii mâinii. Acest lucru vă oferă măsurarea lungimii brațelor dvs.

Pasul 5

Așezați un capăt al benzii de măsurare în mijlocul stomacului, unde șoldurile sunt pline, apoi aduceți banda complet în jur până se întâlnește în față; aceasta este măsurarea șoldului dvs.

Pasul 6

Luați toate aceste măsurători și corelați-le cu diagramele de dimensiuni ale producătorilor și comercianților cu amănuntul, pe care le veți găsi pe site-urile lor sau în cataloagele lor. Măsurați măsurătorile cât mai aproape posibil. Dacă măsurătorile dvs. diferă cu o fracțiune de cm față de diagrama de mărimi standard disponibile, apoi măriți până la următoarea măsurătoare

Pin